Şanlıurfa’da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu! İşte satılacağı rakam

ÖZEL HABER | Ramazan ayının yaklaşmasıyla Şanlıurfa'da pide fiyatları da belli oldu. Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, bu yıl kentte Ramazan pidesinin 7 liraya satılacağını açıkladı.

Şanlıurfa’da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu! İşte satılacağı rakam

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İslam dini için yılın en önemli ayı olan ve 30 gün boyunca oruç tutulan Ramazan ayı, 11 Mart’ta tutulacak ilk oruç ile başlıyor. 

Ramazan pidesi de iftar ya da sahur sofralarında mutlaka yer alan vazgeçilmez lezzetlerden birisi. Ramazan pidesinin Şanlıurfa’da ne kadara satılacağı da belli oldu.

 

GEÇEN YIL 4 TL’YDİ 

Gazete İpekyol’a konuşan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı, Ramazan pidesinin fiyatının 7 TL olarak belirlendiğini açıkladı. Bu fiyatın geçen yıla göre 3 TL arttığını belirten Karaatlı, artan un, maya ve diğer girdi maliyetlerini gerekçe gösterdi.

 

RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAM

Karaatlı, Ramazan ayında fırınların sahur ve iftar zamanı açık olacağını ve insanların sahura kalktıklarında sıcak pide alabilmelerini sağlayacaklarını söyledi. Karaatlı, pide fırınlarının gündüz çalışmayacağını ancak somun fırınlarının oruç tutamayan vatandaşlar için 7/24 açık olacağını da belirtti.

Şanlıurfa'daki fırıncıların Ramazan ayına hazır olduğunu ve vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışacaklarını söyleyen Karaatlı, Ramazan ayının tüm vatandaşlar için bereketli ve huzurlu geçmesini diledi.

 

Şanlıurfa’da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu! İşte satılacağı rakam

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.