ŞUTB başkanına oy birliğiyle yeni görev

Doğu ve Güneydoğu Bölgesel UPAK A.Ş.’nin Başkanı Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya oldu.

ŞUTB başkanına oy birliğiyle yeni görev

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan 15 Ticaret Borsasının katılımıyla Ürün Piyasası Aracı Kurumları (ÜPAK) toplantısı Diyarbakır Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Diyarbakır Ticaret Bosası’nın Ev sahipliğnde Gerçekleştirilen Doğu ve Güneydoğu Bölgesel UPAK A.Ş.nin Kuruluş toplantısında 

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya oy birliğiyle Şirket Başkanı seçildi.

Tamamen AB hibesiyle olmak üzere her biri 10 Milyon Euro değerinde iki lisanslı depoyu şehrimize kazandıran Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya; “Bu girişim, bölgesel tarımın gelişimi ve sermayenin korunması açısından oldukça önemli. Bugün burada Başkanlarımızla attığımız imza umuyorum ki tüm bölgemiz için bir fırsat yaratacak. Emeği geçen kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyor, UPAK A.Ş.nin Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

Gerçekleştirilen toplantıda, Adıyaman, Batman, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Iğdır, Kars, Kızıltepe, Malatya, Nizip, Nusaybin, Van ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanları, Meclis Başkanları ve Genelsekreterleri, Bölgesel ÜPAK kurulması için bir araya geldi.

Görüşmenin gündem maddesini, Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) ‘nda işlem yapacaklar için aracılık yapmak amacıyla 15 Borsa tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini kapsayacak şekilde kurulacak ÜPAK şirketinde sermaye taahhütleri konusu oluşturdu.

ŞUTB başkanına oy birliğiyle yeni görev

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.