Seyrantepe Mahallesinin deneyimli muhtar adayı Abdullah Baz

Karaköprü’ye bağlı Seyrantepe Mahallesinde muhtar adayı Abdullah Baz, deneyimi ve mahalledeki ihtiyaçlara duyarlılığıyla ön plana çıkıyor.

Seyrantepe Mahallesinin deneyimli muhtar adayı Abdullah Baz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için siyasi partiler büyük bir yarış içinde kampanyalarını sürdürürken muhtar adayları da boş durmuyor. 

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesinde muhtar adayı Abdullah Baz, deneyimi ve mahalledeki ihtiyaçlara duyarlılığıyla ön plana çıkarak mahalle sakinlerine hitap ediyor. 

Emekli bir inşaat demir ustası olan Abdullah Baz, Seyrantepe Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıkladı. 

Evli ve beş çocuk babası olan Baz, mahallenin gelişimi için önemli projeleri hayata geçirme sözü veriyor.

 

“BOŞ VAATLER YERİNE TEMEL İHTİYAÇLARA ODAKLANACAĞIM”

Adaylık açıklamasında, yüzme havuzu, okul, taziye evi, cami gibi vaatlerde bulunmak yerine daha gerçekçi hedeflere odaklandığını belirten Abdullah Baz, öncelikli olarak kapalı semt pazarı, düzenli sokak aydınlatma, kaldırım, yol ve parkların iyileştirilmesi gibi temel ihtiyaçlara odaklanacaklarını ifade etti. Bu projelerle mahallenin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan Baz, sosyal hak sahiplerini gözeteceğini ve adil bir yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

 

“MUHTARLIK YAPARKEN BAŞKA MESLEKLE UĞRAŞMAYACAĞIM”

Abdullah Baz, muhtarlık görevini yerine getirirken herhangi bir başka meslek ile uğraşmayacağına, mahalle sakinlerinin görüşlerine önem vereceğine ve ilgili kurumlarla sürekli iletişim halinde olacağını ifade etti. Mahalle sakinleriyle dayanışma içinde olmayı hedefleyen Baz, projelerini mahalle sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmek istiyor.

 

“DAHA YAŞANABİLİR ÇEVRE OLUŞTURMAK İÇİN KARARLIYIM”

"Mahalle sakinlerinin sözüne kulak vereceğime, kalbinde mahallesi için atan herkesin yanında olacağıma inanıyorum. Seyrantepe Mahallesi için daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak adına kararlıyım" diyen Abdullah Baz, mahalle sakinlerinden destek bekliyor. 

 

Seyrantepe Mahallesinin deneyimli muhtar adayı Abdullah Baz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.