Her satırı iğrenç haber Konya'dan: Birlikte yaşadığı kadınla 'swinger' partisine katılıp, kızına cinsel istismarda bulunmuş

Konya'da bir mahallede, 17 yaşındaki bir genç kıza yönelik cinsel istismar iddiaları büyük bir şok yarattı. Mahalle muhtarı M.M. (54) ve birlikte yaşadığı M.A. (48), birlikte swinger partilerine katılıyordu. Ancak asıl skandal muhtarın, kadının kızı S.A.'ya üç yıl boyunca cinsel istismarda bulunması.

Her satırı iğrenç haber Konya'dan: Birlikte yaşadığı kadınla 'swinger' partisine katılıp, kızına cinsel istismarda bulunmuş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir mahallede yaşanan skandal olay, Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan şikayetle gün yüzüne çıktı.

Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada, 17 yaşındaki S.A.'nın anne ve babasının boşandığı, ardından 48 yaşındaki annesi M.A.’nın 54 yaşındaki muhtar M.M. ile birlikte yaşamaya başladığı belirlendi. 

Muhtar ve kadın beraber swinger partilerine katılıyordu. Ancak asıl şok edici olan olay, muhtarın 17 yaşındaki kızı yıllarca istismar etmesiydi.

Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, M.M.'nin telefonunda yapılan incelemelerde, S.A. ile birlikte çekilmiş cinsel içerikli fotoğraf ve videolara ulaştı. Mağdur genç kızın ifadesine göre, cinsel istismarlar 14 yaşındayken başlamış ve üç yıl boyunca devam etmiş.

 

“ANNEM ÜZÜLMESİN DİYE BİR ŞEY DEMEDİM”

Çocuk İzleme Merkezi'nde alınan ifadesinde S.A., "Ben o dönemler sanırım 14 yaşındaydım. M.M., bana iyi ve yakın davranıyordu. Bir süre sonra bana dokunmaya, okşamaya, soyup, çıplak fotoğraflarımı çekmeye ve ters ilişkide bulunmaya başladı. Bu durumdan rahatsızdım ama annem üzülmesin ve araları bozulmasın diye bir şey söylemiyordum." dedi.

 

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Annesi ile muhtarın resmi nikahının olup olmadığını bilmediğini dile getiren S.A., "Bize maddi ve manevi yardımları oldu. Anneme bu olayları hiç anlatmadım. M.M.'den şikayetçi değilim" dedi.

Anne M.A. ise ifadesinde "M.M. ile yaklaşık 2018 yılında tanıştık. Ara sıra swinger partilerine katılıyorduk. Çekilen fotoğraflardan herhangi bir bilgim yok" dedi. 

Bu iddia üzerine muhtar M.M. de ifadesinde fotoğrafları M.A.'nın çektiğini belirterek, "S.A. ile ilişki yaşadım. Onu öpüp, okşadığım doğrudur. Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisinin olmamasının imkanı yok" dedi. 

Muhtar M.M. anne M.A., tutuklanarak adli makamlara sevk edildi.

Her satırı iğrenç haber Konya'dan: Birlikte yaşadığı kadınla 'swinger' partisine katılıp, kızına cinsel istismarda bulunmuş

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.