Şanlıurfaspor’dan Süper Kupa açıklaması! “Tesisimiz, sahamız onların hizmetinde…”

Türk futbolunun heyecanla beklenen mücadelesi, bu kez Şanlıurfa'da oynanacak. Astor Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Süper Kupa'nın Şanlıurfa'da oynanacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Arslan, Şanlıurfa'nın misafirperverliği ve sporseverliğiyle öne çıktığını belirterek, müsabakanın kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Şanlıurfaspor’dan Süper Kupa açıklaması!  “Tesisimiz, sahamız onların hizmetinde…”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'daki 11 Nisan Stadında oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, 2022-2023 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında 11 Nisan Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak.

Cihat Arslan, açıklamasında Şanlıurfa'nın bu önemli organizasyona ev sahipliği yapacak olmasının büyük bir gurur olduğunu dile getirdi.

ARSLAN: BÜTÜN URFA OLARAK BU MAÇA KILITLENDIK

Arslan, Şanlıurfa'nın misafirperverliği ve sporseverliği ile tanındığını vurgulayarak, Süper Kupa'nın şehre gelmesinin tanıtıma büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Arslan, “Bütün Urfa olarak bu maça kilitlendik. Ligde kendimiz mücadele ediyoruz, ama Süper Kupa'nın şehrimize gelmesi de bizi çok heyecanlandırdı. Hem Urfa adına hem halkımız adına hem de kulübümüz adına çok güzel bir haber oldu." dedi.

“BIZ URFA OLARAK URFASPOR OLARAK BU MAÇA HAZIRIZ”

Arslan, Fenerbahçe ve Galatasaray'a başarılar dileyerek, tesisleri ve sahaları ile bütün imkanlarıyla takımlara hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını söyledi.

“Hasretle ve özlemle taraftarlarımızı ve takımlarımızı bekliyoruz." diyen Arslan şunları kaydetti:

"Tesisimiz olsun sahamız olsun onların hizmetinde, ne zaman ne talepleri olursa onları karşılamak için buradayız. İnşallah Türkiye'mizin birliğine ve bütünlüğüne çok hizmet edecek bir maç olur. Hak edinin kazandığı güzel bir maç olur. Bütün Türkiye'ye ve dünyaya örnek teşkil edecek bir maç olur. Biz Urfa olarak Urfaspor olarak bu maça hazırız. Hasretle ve özlemle taraftarlarımızı ve takımlarımızı bekliyoruz."

Daha önce Suudi Arabistan'da oynanması planlanan müsabaka ertelenmişti.

Şanlıurfaspor’dan Süper Kupa açıklaması! “Tesisimiz, sahamız onların hizmetinde…”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.