Viranşehir’de Salih Ekinci projelerini açıklayacak

AK Parti’nin Viranşehir’den yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Salih Ekinci, önümüzdeki günlerde yeni projelerini kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

Viranşehir’de Salih Ekinci projelerini açıklayacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Ekinci, etkinlikte yapığı konuşmada, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde yarışacak siyasi partilere sağduyu çağrısı yaparak, seçimin birlik, beraberlik ve kardeşlik havasında geçmesi dileğinde bulundu.

İlçede son 5 yılda yapılan hizmetleri anlatan Ekinci, seçilmesi durumunda yapılacak projeleri önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri proje lansman programında açıklayacaklarını söyledi.

İlçenin kanayan yaralarından biri olan içme suyu sorununu gidererek 300 kilometre içme suyu şebekesi hattını komple yenilediklerini belirten Ekinci, “Evlerin üstündeki su depoları inşallah önümüzdeki yıl tarihe karışacak. Yapılan altyapı çalışmalarıyla ilçenin 40 yıllık içme suyu sorununu büyük oranda çözdük. Su sorununun yanı sıra ilçenin birçok mahallesi doğal gazla buluştu. Elektrik enerji hatları komple yer altına alındı. Elektrik, doğal gaz ve işçe suyu çalışmalarından dolayı vatandaşlarımız mağdur olmuş olabilir. Bunun farkındayız ama kazı yapılmadan da ne altyapı ne de üst yapı çalışmaları olmaz. Son aldığımız bir kararla artık bir mahallenin altyapısı bitirilmeden diğer mahallelere geçmelerine izin vermeyeceğiz. Tıpkı Yenişehir Mahallesinde yaptığımız çalışmalar gibi. Bir mahalle bittikten sonra diğer mahallelere geçip kazı yapılacaktır. Altyapı çalışmaları bittikten sonra da ivedilikle üst yapı çalışmalarını gerçekleştireceğiz” dedi.

Basın mensupları davetlerinden dolayı Ekinci’ye teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Viranşehir’de Salih Ekinci projelerini açıklayacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.