Canpolat emin: Zaferle sonuçlandıracağız

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımızla el ele vererek, bu şekilde inşallah seçimlerden birlik ve beraberlik içerisinde yine Haliliye'nin, yine Haliliyelilerin zaferi ile yine Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi, AK Parti zaferi ile beraber inşallah sonuçlandıracağız” dedi.

Canpolat emin: Zaferle sonuçlandıracağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında bulunan seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla buluştu.

Seçim bürosundaki vatandaşlarla tek tek görüşen Canpolat, 31 Mart seçimlerinde rekor oy alacaklarını vurguladı.

Mehmet Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Seçim ofisimizdeyiz sağ olsunlar vatandaşlarımız burayı dolduruyorlar. Ben kendilerine teşekkür ederim. Burası Haliliyelilerin evi, Haliliyeli seçmenlerimizin evi, burada birlikte buluşuyoruz. Yine vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyoruz, çözüm üretiyoruz. Vatandaşlarımıza seçim büromuza göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum. Hem sahada hizmetlerimize misliyle devam ediyoruz hem de bir taraftan da 31 Mart akşamı için seçimlere hazırlanıyoruz. Vatandaşlarımızla el ele vererek, bu şekilde inşallah seçimlerden birlik ve beraberlik içerisinde yine Haliliye'nin, yine Haliliyelilerin zaferi ile yine Cumhurbaşkanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi, AK Parti zaferi ile beraber inşallah sonuçlandıracağız.”
 

Canpolat emin: Zaferle sonuçlandıracağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.