Bin 800 yıllık mağaralar... Doğa tutkunları Şanlıurfa'nın zenginliklerini keşfediyor

Şanlıurfa’da her hafta kentin farklı doğa ve tarihi güzellikleri arasında yürüyüş yapan ekip, bu kez Fırat Yolu – Göksü Çayı- Singas Köprüsü ve Kızılin Vadisi’nde 15 kilometre yol kat edip, eşsiz manzaraların tadını çıkardı.

Bin 800 yıllık mağaralar...  Doğa tutkunları Şanlıurfa'nın zenginliklerini keşfediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da her hafta farklı doğa ve tarihi güzellikleri keşfetmek amacıyla düzenlenen yürüyüş etkinliği, bu sefer Şanlıurfa ile Adıyaman arasında bulunan Kızılin Kanyonu'nda gerçekleşti. 

Şanlıurfa Kamp Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (Urfakamping) tarafından organize edilen etkinlikte, 58 kişilik ekip, pazar sabahı Fırat Yolu'ndan başlayıp Kızılin Vadisi'nde sona eren 15 kilometrelik bir rotada yürüyüş yaptı.

DOĞANIN RENKLERİ KIZILİN KANYONU'NDA BULUŞTU

Doğanın tüm renklerini gözlemleme fırsatı bulan katılımcılar, özellikle Fırat Nehri'nin muhteşem manzarasının tadını çıkardılar. Eşsiz doğal güzellikler arasında ilerlerken birçok fotoğraf da çeken doğa tutkunları, bu anları ölümsüzleştirdi.

BİN 800 YILLIK MAĞARAYI KEŞFETTİLER

Yaklaşık bin 800 yıllık tarihi mağaraların da bulunduğu rotada keşifler yaparak, şehrin tarihine ve doğal zenginliklerine daha yakından tanıklık etme fırsatı buldu. 

Bu tür etkinlikler, hem doğa tutkunlarının bir araya gelmesine olanak sağlıyor hem de şehrin doğal ve tarihi zenginliklerinin keşfedilmesine katkı sağlıyor.

 

 

 

Bin 800 yıllık mağaralar... Doğa tutkunları Şanlıurfa'nın zenginliklerini keşfediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.