Erdoğan’dan AK Parti'den ayrılıp başka partide siyaset yapanlara sert mesaj: Sirk cambazlarına eyvallah etmiyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'den ayrılıp başka yerlerde siyaset yapmaya kalkanlara sert bir uyarıda bulundu. Erdoğan, "AK Parti'den ayrılıp da bu partinin gölgesinde korsan siyaset yapmaya kalkana da kimse kusura bakmasın 'eyvallah' etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan’dan AK Parti'den ayrılıp başka partide siyaset yapanlara sert mesaj: Sirk cambazlarına eyvallah etmiyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni bir döneme girdiğini ve geçmişteki istikrarsızlıkların artık geride kaldığını vurguladı. Ayrıca, muhalefetin hala eski Türkiye özlemleriyle hareket ettiğini belirterek, CHP'nin bölücülerle iş birliğine kadar gittiğini ve bu durumun Türkiye için bir tehlike olduğunu dile getirdi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle: 

“Türkiye Yüzyılı yeni başlıyor. Bizden önceki kuşakların, bizim, bizden sonraki kuşağın yaşadığı eski Türkiye dönemini tamamen kapatıyoruz. İstikrarsızlıkların Türkiye'sini bir daha geri gelmemek üzere tarihin tozlu raflarını kaldırıyoruz. Dünya değişti. Türkiye değişti. Ama ülkemizde muhalefet hiç değişmedi. CHP bölücülerle işbirliğine girecek kadar rotasını kaybetmiştir. Hala eski Türkiye özlemi içinde olanların yüreğine her seçimde bir ‘acaba’ hevesi dolduğunu biliyoruz. Seçim sonrası hakikatler yüzlerine bir tokat gibi inince kös kös yerlerine dönüyorlar. Üzülerek görüyoruz ki CHP'de bölücülerin ve yapay zekanın sözü, bu partiye yıllarca emek vermiş, gönül vermiş insanların sözünden daha fazla geçiyor. 

 

“SANDIĞA SAHİP ÇIKMAZSAK KAYBEDERİZ”

Ülkemizdeki muhalefet anlayışı hiç değişmedi. CHP olumlu yönde değişmek yerine terör örgütü uzantıları ile iş birliğine gidecek kadar rotasını kaybetmiştir. İstanbul'da bölücü örgüt uzantıları ile el ele yürümekten, sembolleri ile ortak miting yapmaktan utanmıyorlar. Örgüt uzantılarına ne vaat ettiklerini kimse bilmiyor. Bu tablo bizim sorumluluğumuzu daha da artırmakta. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile belediyelerde de bu köhne siyasete, yörüngesini kaybetmişlere şehirlerimizi teslim etmeyeceğiz. Oy verme günü sandığa sahip çıkamazsak kaybederiz. Gönüllere girerek sandıkta o oyu alacağız. Vatandaşımızı şehirleri en iyi bizim yöneteceğimize ikna edeceğiz. Aksi takdirde kimse bizim kara kaşımıza kara gözümüze bakıp oy vermez. Sürecin her safhasına hakim olmalıyız. Yoksa kazandıklarımızı sandıkta kaybederiz. Bize verilmiş tek bir oyun zayi edilmesine rıza gösteremeyiz. En küçük bir boşluk bizim lehimize kullanılacaktır. Milleti bu siyaset haramilerine bırakmayacağız. Medya ve sosyal medya başta olmak üzere modern iletişim yöntemleri önemli ama sahada yoksanız sandıkta esameniz okunmaz. AK Parti girdiği her seçimden birinci çıkmayı hem saha hem sandık hakimiyeti sayesinde kazanmıştır. Birinciliği kimseye kaptırmayacağız.

 

SİRK CAMBAZLARI ÇIKIŞI: "EYVALLAH DEMEYİZ"

Milleti kandırmaya çalışanlar yine meydanlara çıkmış görünüyor. Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyenin istediği partide siyaset yapma hakkı vardır. Yolunu ayırıp başka partiye gidenlerin yeri artık oradır. Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine ak partiye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. Geçmişte AK Parti'de bulunup hangi sebeple olursa olsun başka partiye gidenler için de aynısı geçerlidir. AK Parti şahısların değil bir davanın, bir ülkünün, hizmet uğruna adanmışlığın partisidir. Kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Korsan siyaset yapmaya kalkana da eyvallah etmeyiz. Partimizde görevler bayrak yarışındaki etaplar gibidir. 3 dönem kuralı başta olmak üzere parti ilkelerini bu sebeple getirdik. Genel başkan olarak tasarruf yetkilerim var o ayrı ama istediğimiz zaman istediğimiz şekilde har vurup harman savurmak yok. Geçmişte görev alanların yeniden göre varmalarının önünde mani bulunmuyor. Geçmişte benzer görev yapan arkadaşlarımıza yeniden sorumluluk tevdi ettiğimiz pek çok örnek var. Türk siyasetine getirdiğimiz en büyük yenilik kendine başka yol çizenlere biz sadece üzülür, yolun açık olsun deriz”.

Erdoğan’dan AK Parti'den ayrılıp başka partide siyaset yapanlara sert mesaj: Sirk cambazlarına eyvallah etmiyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.