Şanlıurfa'da ‘tarım toplantısı’ skandalı! Önüne gelen basınla dalga geçiyor

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bugün düzenlenen Tarımsal Üretim ve Sözleşmeli Üretim konulu toplantıda skandal bir olay yaşandı. Toplantıya davet edilen gazeteciler, toplantının basına kapalı olduğu gerekçesiyle salondan çıkarıldı.

Şanlıurfa'da ‘tarım toplantısı’ skandalı!  Önüne gelen basınla dalga geçiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde (GAPTEAM) saat 9'da başlaması planlanan ‘Tarımsal Üretim Planlaması ve Sözleşmeli Üretim’ toplantısına gazeteciler davet edildi.

Ancak, toplantının başlamasıyla birlikte gazetecilere toplantının gizlilik içinde gerçekleştirileceği ve basına kapalı olacağı duyuruldu. Bu durum karşısında şaşkına dönen gazeteciler, toplantı alanından çıkarıldı.

Tarım ve Orman Müdürlüğü, basına kapalı toplantının gerekçesini "sabah değişti" şeklinde açıkladı. Yetkililer, toplantıda alınan kararların ve detaylarının ilerleyen zamanda kamuoyuna açıklanacağını belirtti.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ…

Yaşanan bu skandal olay, Şanlıurfa'da basın camiasında tepkilere neden oldu. Gazeteciler, bu tür önemli toplantıların basına kapalı yapılmasının kabul edilemez olduğunu ve şeffaflık ilkesine aykırı olduğunu savundu.

Toplantıya ilişkin resmi açıklama yapılmadığı için, toplantının detayları ve alınan kararlar hakkında bilgi eksikliği devam ediyor. Kamuoyu, toplantıda hangi konuların ele alındığını ve hangi kararların alındığını merak ediyor.

 

Şanlıurfa'da ‘tarım toplantısı’ skandalı! Önüne gelen basınla dalga geçiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.