Gastronomi haberciliğine ilgi hedefleniyor

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu ve TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, gastronomi haberciliğinin geliştirilmesi adına projeler üreterek medyanın bu alanda ilgisini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Gastronomi haberciliğine ilgi hedefleniyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü’nce desteklenen, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) tarafından “Gastronomi Turizmi ve Turizmin Tanıtımında Medyanın Rolü” paneli gerçekleştirildi.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Turizm Fakültesi’nde gerçekleştirilen panele çok sayıda davetli ve öğrenci katılırken, İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, TİMBİR Genel Başkan Yardımcıları Cengiz Aksan ve Adil Koçalan da katılanların arasında yer alan isimler oldu.

 

BASA: GASTRONOMİ MUTFAK İLE KÜLTÜR ARASINDA BAĞ KURUYOR

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu ve TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa panelin açılışında yaptığı konuşmada İMEF ve TİMBİR olarak kültür ve turizm haberciliği ile gastronomi haberciliğinin geliştirilmesi adına projeler üreterek medyanın bu alanda ilgisini artırmayı hedeflediklerini, böylece gastronomi üzerinden bölgelerimizin kültürünün dünyaya tanıtılmasına katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Ülkede turist başına 829 dolar olan gelirin 157’i dolarının yeme içme sektöründe harcandığını ifade eden Dr. Basa, gastronominin en büyük öneminin mutfak ile kültür arasında bağ kuruyor olması olduğunu kaydetti.

 

Gastronomi haberciliğine ilgi hedefleniyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.