Muhtar adaylığı gündem olmuştu! Model Simurg Sarsılmaz adaylıktan çekildi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildi.

Muhtar adaylığı gündem olmuştu! Model Simurg Sarsılmaz adaylıktan çekildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medyada gündem olan model Simurg Sarsılmaz, Diyarbakır'da Kaynartepe Mahallesi muhtar adaylığını açıklamıştı. 4 erkek adaya karşı yarışacak olan Sarsılmaz'a birçok kişiden destek de gelmişti.

Sarsılmaz adaylık haberleri sonrası ölüm tehditleri aldığını belirterek, muhtar adayı olmaktan vazgeçtiğini söyledi.

Amida Haber’in haberine göre, Sarsılmaz adaylığının açıklanmasıyla birlikte başta Diyarbakır ve Türkiye’nin birçok yerinden kendisine destek mesajları geldiğini belirtti ve “Ben doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek için iyi niyetli bir şekilde adaylığımı açıkladım. Dün afiş çalışmalarını bitirip, bugün çalışmalara başlayacaktım. Ancak çıkan haberler nedeniyle yüzlerce sahte hesaptan ölüm tehditleri aldım. Şu an psikolojim çok kötü, ilaçlarla ayakta durabiliyorum. Beni tehdit edenlerle ilgili yarın Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulunacağım” ifadelerini kullandı.

Sarsılmaz, “Bazı kişiler sosyal medya hesabıma girerek açık fotoğraflarımı paylaştılar. Bu fotoğraflar cinsel içerikli hakaretleri beraberinde getirdi. Bu benim moralimi oldukça fazla bozdu” dedi.

Muhtar adaylığı gündem olmuştu! Model Simurg Sarsılmaz adaylıktan çekildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.