Fiyatını duyan kulaklarına inanamıyor! Yola çıktı geliyor: Sıfır araçta daha ucuzu yok!

Otomotiv endüstrisindeki ilerlemeler hız kesmeden devam ederken, araç modelleri genellikle fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Araç almayı düşünenler genellikle öncelikle fiyatıyla ilgilenirken, bu seferki model oldukça çekici bir fiyat etiketine sahip: sadece 150 bin lira. İşte detaylar…

Fiyatını duyan kulaklarına inanamıyor!  Yola çıktı geliyor: Sıfır araçta daha ucuzu yok!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araba almayı düşünenler ama fiyat araştırması yapanlar bu araba tam size göre. 

Elektrikli araç satın almayı düşünenler için harika bir fırsat sunan Çinli otomobil devi Geely, Panda Mini EV'nin Dragon Edition versiyonunu tanıttı. Bu model, elektrikli araç piyasasında fiyat/menzil dengesini yeniden tanımlıyor. Yalnızca 5.000 dolarlık bir fiyat etiketiyle, 200 kilometre menzile sahip olan bu araç, elektrikli araç sahibi olmak isteyenler için oldukça cazip bir seçenek sunuyor.

ELEKTRİKLİ ARAÇ ALMAK İSTEYENLERE FIRSAT

Karar’da yer alan habere göre, Çinli otomobil devi Geely, elektrikli araç piyasasında devrim yaratacak bir adım attı. 1 Mart'ta tanıtılan Panda Mini EV'nin Dragon Edition versiyonu, elektrikli otomobil dünyasında fiyat/menzil dengesini yeniden tanımlıyor. Sadece 5.000 dolar (Yaklaşık 150 bin TL) fiyat etiketiyle, 200 kilometre menzile ulaşan bu model, elektrikli otomobil sahibi olmak isteyenler için inanılmaz bir fırsat sunuyor.

Panda Mini EV, özellikle genç tüketicileri hedefleyen şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Kutu şeklindeki bu kompakt araç, şehir içi kullanım için ideal çeviklik ve hafifliği sunarken, siyah-beyaz pandaları andıran tasarımıyla göz alıcı bir görünüme sahip.

YÜKSEK ÖZELİKLİ

Yenilikçi teknolojilerle donatılan Panda Mini EV, yokuş kalkış desteği, elektrikli direksiyon, ABS, EBD, sürücü yan hava yastığı, çocuk koltuğu arayüzü ve lastik basınç izleme gibi özelliklerle güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Aracın kalbinde, 200 kilometre menzil sağlayan 17 kWh lityum demir fosfat batarya ve 30 kW gücündeki arkadan çekişli elektrik motoru yer alıyor. Panda Mini EV, 22 kW hızlı şarj desteğiyle, yalnızca yarım saatte yüzde 30'dan yüzde 80'e şarj olabiliyor ve tam şarj için sadece 68 dakika yeterli oluyor.

100 BİN LİRA DAHA UCUZ

Geely'nin bu hamlesi, elektrikli araç piyasasında fiyat savaşlarını yeni bir boyuta taşıyor. Panda Mini EV'nin önceki versiyonu 200 km menzille 8.200 dolar (Yaklaşık 256 bin TL) fiyat etiketi taşırken, Dragon Edition ile bu fiyat neredeyse yarı yarıya düşürülerek elektrikli araç sahibi olmayı herkes için ulaşılabilir bir hayal haline getiriyor.

TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

Çin'de başlayan bu devrimin, dünya genelinde elektrikli araç kullanımını artırmasını ve çevreci taşımacılığı teşvik etmesini umuyoruz. Geely Panda Mini EV, elektrikli araçlara olan bakış açısını değiştirerek, her bütçeye uygun, çevre dostu bir seçenek sunuyor. Gelly'nin yeni versiyonunun Türkiye'ye de yakın zamanda gelmesi bekleniyor…

 

 

 

Fiyatını duyan kulaklarına inanamıyor! Yola çıktı geliyor: Sıfır araçta daha ucuzu yok!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.