Gülpınar: Halfeti hakkettiği değeri görecek

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar biz dizi temas ve ziyaretler için Halfeti’ye gitti.

Gülpınar: Halfeti hakkettiği değeri görecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabahın ilk saatleri ile Halfeti’ye doğru yola çıkan Gülpınar,  ilk olarak Yeniden Refah Partisi Halfeti İlçe Belediye Başkan Adayı Nihat Arslan’ın merkez seçim irtibat bürosu açılışını gerçekleştirdi.

 Yoğun katılımın sağlandığı açılış ara ara Mehmet Kasım Gülpınar tezahüratlarıyla devam etti. Gülpınar, Halfeti’nin Şanlıurfa’nın önemli turizm merkezlerinden olması gerektiğini, büyükşehir belediye başkanı olduğu takdirde tarihi ve turistik alanların daha derli toplu olması yani işlevsel olması için elinden geleni yapacağını ifade etti. 

Açılışın ardından Halfeti’de esnaf ziyaretine çıkan Gülpınar, esnaf ve vatandaşlardan gelen şikayet ve talepleri dinledi. 

Bu süreçte defaatle Halfeti’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi olma yolunda çalışmalar yapacağını ifade eden Gülpınar, Halfeti’nin yapısal olarak sorunlarının olduğunu ve bu noktada mimar, mühendis ve turizmciler ile ortak akıl noktasında belirli proje çalışmaları yapabileceğini aktardı.

Gülpınar: Halfeti hakkettiği değeri görecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.