Vedat Doğar: Söz uçar, yazı kalır

Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Vedat Doğar, seçim çalışmaları kapsamında  mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluşuyor.

Vedat Doğar: Söz uçar, yazı kalır

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi'nin Haliliye Belediye Başkan Adayı Ecz. Vedat Doğar, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 Son olarak Bahçelievler Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden aday, yerel sorunları dinleyip çözüm için projelerini anlatıyor.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Doğar, altyapı, çevre düzenlemesi, park yeri sorunu gibi konuların yanı sıra mahallede yaşanan diğer sorunları da dinliyor.

 Vatandaşların şikayetlerini not alan aday, "Söz uçar, yazı kalır" diyerek sorunların çözümü için kararlı olduklarını vurguluyor.

Aday, halka hizmetin ön planda olduğunu belirterek, "Ahlaklı Belediyecilik anlayışıyla tüm sorunları çözeceğiz" sözleriyle samimi bir yaklaşımla vatandaşların gönlünü kazanıyor.

Mahalle sakinleri, adayın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimde değişim ve gelişim için desteklerini belirtiyorlar.

Vedat Doğar: Söz uçar, yazı kalır

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.