Müjdeyi bakan duyurdu: e-Devlet’ten başvurana 1 yıl boyunca her şey ücretsiz!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, gençlere yönelik heyecan verici bir gelişmeyi sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Başvuran 1 yıl boyunca her yere ücretsiz girecek. İşte detaylar…

Müjdeyi bakan duyurdu:  e-Devlet’ten başvurana 1 yıl boyunca her şey ücretsiz!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Bakanlığın yeni “GençKart” programı kapsamında, 18 yaşındaki gençler, başvurularını e-Devlet platformu üzerinden gerçekleştirerek, bir yıl süresince kültür ve sanat etkinliklerinden ücretsiz ya da indirimli olarak faydalanabilecekler.

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Bakan Ersoy, bu özel kartın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı sayesinde hayata geçirildiğini belirtti. Kendisi, bu kararın alınmasında emeği geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a minnettarlığını ifade etti.

“GençKart” sahipleri, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’ndan Devlet Tiyatroları’na, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’nden Devlet Opera ve Balesi ile Atatürk Kültür Merkezi’ne kadar pek çok kültür ve sanat kurumunun sahneleyeceği etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanma şansı bulacaklar. Ayrıca, bu kart sayesinde gençler, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerini de ziyaret edebilecekler.

BAŞVURULAR E- DEVLET ÜZERİNDEN YAPILACAK

Bakan Ersoy, gençlere yönelik bu değerli projenin, kültür ve sanatın gençler arasında daha fazla yayılmasını ve gençlerin bu tür etkinliklere katılımının artırılmasını amaçladığını vurguladı. “GençKart” için başvuruların e-Devlet üzerinden yapılabileceğini hatırlattı.

 

Müjdeyi bakan duyurdu: e-Devlet’ten başvurana 1 yıl boyunca her şey ücretsiz!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.