Şanlıurfa'daki Süper Kupa için Fenerbahçe'den flaş öneri: Türk futbol tarihinde ilk yaşanabilir

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçı için Galatasaray'a çağrıda bulundu. Baki, "İki ezeli rakip, yabancı hakem için başvuru yapalım" dedi.

Şanlıurfa'daki Süper Kupa için Fenerbahçe'den flaş öneri: Türk futbol tarihinde ilk yaşanabilir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Mersin'de karşılaştığı Atakaş Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.

 

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, geçen hafta oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçında ezeli rakiplerinin kırmızı kart görmesi gereken yerde bazı pozisyonlarda faul bile çalınmadığını savundu. Hakem kararlarıyla ilgili konuşan Baki, Şanlıurfa’da 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçı için de flaş bir öneride bulundu. Selahattin Baki, şunları söyledi:

"Sezon başından beri Fenerbahçe ve Galatasaray lehine, aleyhine verilen kırmızı ve sarı kartlara bir bakıldığı zaman zaten kamuoyu bizim endişemizi ve haklılığımızı paylaşacaktır. Ezeli rakibimizin atanmış başkanı. Birkaç kere, 'bu federasyon bizim federasyonumuz, biz seçtik, memnunuz' gibi laflar sarf etmişti. Geçen hafta her ne hikmetse bir anda 'futbol tarihinin en kötü federasyonu, bütün kurumlarıyla beraber istifalarını istiyoruz' diye resmi yazılan bir açıklama yaptılar. O zaman biz de bir samimiyet testi yapmak istiyoruz. Biz zaten uzun zamandır bu konularda endişeliyiz. Hakem performanslarında. Kendileri bu seviyeye geçen hafta ulaştılar. Sağ olsunlar. O zaman Şanlıurfa'daki Süper Kupa maçı için iki büyük kulüp ve ezeli rakip, yabancı hakem için başvuralım. Onların da samimiyetlerini görelim. Ne kadar istemiyorlarmış bu kurulları ve federasyonu?" 

 

Şanlıurfa'daki Süper Kupa için Fenerbahçe'den flaş öneri: Türk futbol tarihinde ilk yaşanabilir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.