Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerine devam ediyor. Muğla'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci asrına yakışır yeni bir kalkınma hamlesinin startını inşallah sizlerle birlikte sandıkta vereceğiz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

31 Mart'taki yerel seçimlere 28 gün kala, seçim meydanları hareketli...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuştu.

''Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin yargı yolu ile engellediği projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar.'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bugün Muğla turizmde ve tarımda Antalya'nın gerisinde kalmışsa tek sebebi bu zihniyettir ve onun Atatürk'ün arkasına saklanan kifayetsiz çevresidir.'' ifadesini kullandı.

Terörle mücadelede kararlılık mesajı da veren Erdoğan, ''Cumhuriyet tarihimizin en alçak ihanet girişimi olan 15 Temmuz'un ardından terörle mücadelemizi artık terörün kaynağı olan yerlerde yürüteceğimizi ilan ettik. Bunu Gabar'da Tendürek'te Cudi'de yaptık. Bütün bu teröristleri oralarda mağaralara gömdük. Yine yapacağız.'' diye konuştu.

''HİÇ KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİK''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Biz bugüne kadar sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Ülkemizin asırlık ihmallerin sonucu olan altyapı eksiklerini gidermek için çalıştık. Başbakanlığımız ve cumhurbaşkanlığımız süresince hiç kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmedik. Her kesimden vatandaşımızı kucakladık hizmet ettik. Kürt kardeşlerimizin hakkını da biz savunduk.

''TÜRKİYE'Yİ, TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU İLE BULUŞTURDUK''

Biz bu ülkeyi 81 vilayetinin tamamıyla kucakladık. Türkiye'yi, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile biz buluşturduk.

''MUĞLA HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL''

Muğla hak ettiği yerde değildir. Muğla'nın önündeki en büyük engel ise bu şehrin büyükşehir belediyesini 25 yıldır yöneten zihniyettir.

''ENGELLENEN PROJELERİ ÜST ÜSTE KOYSANIZ BİR MUĞLA DAHA ÇIKAR''

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin yargı yolu ile engellediği projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar. Bugün Muğla turizmde ve tarımda Antalya'nın gerisinde kalmışsa tek sebebi bu zihniyettir ve onun Atatürk'ün arkasına saklanan kifayetsiz çevresidir.

''31 MART'TA MİLLİ İRADE BAYRAMINI İLAN EDECEĞİZ''

Bu yıl Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz. Cumhuriyetimizin ikinci asrına yakışır yeni bir kalkınma hamlesinin startını inşallah sizlerle birlikte sandıkta vereceğiz.

''İKİ TARAMA VE DİP TEMİZLEME GEMİSİ BÖLGEYE ULAŞTI''

Fethiye ve Marmaris Körfezi'nin balçıktan temizlenmesi için iki tarama ve dip temizleme gemisi dün bölgeye ulaştı, çalışmalarına bu hafta başlıyor. Muğla'nın körfezlerinin halini görüyorsunuz, nasıl koktuğunu görüyorsunuz değil mi?

''31 MART AKŞAMI CUMHUR İTTİFAKI GÜVEN ALIRSA BİZİ TUTANA AŞK OLSUN''

Şu anda Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet Cumhur İttifakı dolayısıyla yerel yönetimlerde de 31 Mart akşamı inşallah Cumhur İttifakı güven alırsa bizi tutana aşk olsun.

TERÖRLE MÜCADELE: TERÖRİSTLERİ MAĞARALARA GÖMDÜK, YİNE YAPACAĞIZ

Dikkat ederseniz Türkiye'nin istikrarını bozmak isteyen emperyalistlerin ilk harekete geçirdikleri araçlar terör örgütleridir. Cumhuriyet tarihimizin en alçak ihanet girişimi olan 15 Temmuz'un ardından terörle mücadelemizi artık terörün kaynağı olan yerlerde yürüteceğimizi ilan ettik. Bunu Gabar'da Tendürek'te Cudi'de yaptık. Bütün bu teröristleri oralarda mağaralara gömdük. Yine yapacağız. Çünkü milletimizin huzuruna kimse kast edemez. Irak ve Suriye'de bunları yaptık yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.