Şanlıurfa’da yok böyle bir hafta! UÇG'den ilklerin haftası için planlama önerisi

Urfa Çalışma Grubu, aynı haftaya denk gelen Türkiye Süper Kupa maçı, Ramazan Bayramı ve 11 Nisan Kurtuluş Bayramı yoğunluğunu organize edecek bir 'planlama masası' kurulması önerisinde bulundu.

Şanlıurfa’da yok böyle bir hafta! UÇG'den ilklerin haftası için planlama önerisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Urfa Çalışma Grubu (UÇG), nisan ayında Süper Kupa maçının, Ramazan Bayramı’nın ve 11 Nisan Şanlıurfa’nın kurtuluşunun aynı haftaya denk gelmesi nedeniyle organizasyonlar için planlama masası kurulması önerisinde bulundu.

UÇG’nin açıklamasında şöyle denildi:

“Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçının 7 Nisan'da şehrimizde oynanmasına karar veren başta Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

Daha önce de Türkiye Kupası finalinde Trabzon-Fenerbahçe maçı Şanlıurfa'da oynanmıştı. Bu ikinci tecrübemiz olacak. Başarılı, güzel bir organizasyonla Şanlıurfa'nın ismini bir kez daha duyurmayı istiyoruz. Ancak bu defa Seçim sonrasındaki haftada 7 Nisan günü maç, 10 Nisan Ramazan Bayramı ve 11 Nisan Şanlıurfa'nın kurtuluş bayramı arka arkaya geldiği için bir yoğunluk olabileceğini düşünüyoruz. 

Aynı haftaya denk gelen Türkiye Süper Kupa finali, Ramazan Bayramı ve 11 Nisan Kurtuluş Bayramı yoğunluğunu organize edecek bir planlama masası kurulmasını öneriyoruz. 

Şanlıurfa'mız hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yapılan yorumlara Hz. İbrahim Aleyhisselâm memleketine yakışır bir ev sahipliği yapacağız inşallah. Bu bağlamda birkaç konuda yetkililere hatırlatma yapma ihtiyacı duyuyoruz.
·    Yolcu yükü düşünülerek uçak ek seferlerin artırılması,
·    Konaklama tesisleri ve misafirhanelerin hazır hale getirilmesi,
·    Konukların yeme içme ihtiyaçlarına yönelik önlemler alınması,
·    Bu süreçte uygulanacak fiyatların yetkililer tarafından denetlenmesi,
·    Hijyen konusuna çok dikkat edilerek, ilgililerce gerekli kontrollerin yapılması, 
·    Tüm kamu kurum ve kuruluşların bu planlama masası tarafından organize edilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Başarılı geçecek olan bu organizasyonu kent turizmi ve ekonomisine de olumlu katkı sağlayacağını, Şanlıurfa'mızın bu tür organizasyonları yapabileceği adına iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bu organizasyon, ilerisi için tarihi ve kültürel mirasın merkezi olan şehrimize büyük katkı sunacaktır.Aynı zamanda kentimizin gastronomi alanında Türkiye'nin en önemli şehri olduğunu ispatlayacaktır”.

Şanlıurfa’da yok böyle bir hafta! UÇG'den ilklerin haftası için planlama önerisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.