Şanlıurfa’daki dev maç için sayım sürüyor! Süper Kupa biletleriyle ilgili flaş iddia!

Şanlıurfa’da 7 Nisan’da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında onanacak Süper Kupa maçına şahit olmak isteyenler maçın biletlerine odaklandı. Biletlerin mart sonu nisan başı gibi satışa sunulması beklense de her gün bilet fiyatları ve biletlerin satışa sunulacağı günle ilgili iddialar gündeme geliyor. Son iddiaya göre, kale arkası 750 TL, maraton ve batı tribünü bilet fiyatı bin 500 TL olacak.

Şanlıurfa’daki dev maç için sayım sürüyor! Süper Kupa biletleriyle ilgili flaş iddia!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da 7 Nisan’da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında onanacak Süper Kupa maçı için geri sayım devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından dün Süper Kupa'nın saatinin değiştiğine dair duyuru geldi. Binlerce taraftar iki ezeli rakibin ertelenen bu maçını heyecanla beklerken "Süper Kupa bilet fiyatları" gündem olmaya devam ediyor. Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadyumunda oynanacak bu maça şahit olmak isteyenler Süper Kupa biletlerine odaklandı. 

Peki, Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Süper Kupa biletleri ne kadar olacak? 

Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda 29 Aralık'ta oynanması beklenen fakat ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe maçının biletleri 6 Aralık'ta satışa sunulmuştu. Şimdi Şanlıurfa’da oynanacak maç için de biletlerin mart sonu nisan başı gibi satışa sunulması bekleniyor. Ancak her gün bilet fiyatları ve biletlerin satışa sunulacağı günle ilgili iddialar gündeme geliyor.

Son iddiaya göre, Süper Kupa maçının bilet satış fiyatları belli oldu. Kale arkası tribünün 750 TL, maraton ve batı tribünün ise bin 500 TL olacağı ileri sürüldü. Biletler ise 25 Mart’ta satışa sunulacak. 

Ev sahibi olarak Galatasaray’ın taraftarı güney kale arkasında, Fenerbahçe’nin taraftarı ise kuzey kale arkasında yer alacak. 

Şanlıurfa’daki dev maç için sayım sürüyor! Süper Kupa biletleriyle ilgili flaş iddia!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.