"Gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz" Erdoğan’dan isim vermeden Yeniden Refah’a gönderme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya’da düzenlenen mitinginde konuştu. Erdoğan, isim vermeden Yeniden Refah Partisi'ne yüklenerek, "Gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz" dedi.

"Gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz"  Erdoğan’dan isim vermeden Yeniden Refah’a gönderme

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Malatya'da Büyükşehir Belediyesi yanında düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin özgür ve demokratik bir ülke olduğunu vurgulayan Erdoğan, herkesin istediği yerde siyaset yapabileceğini ancak kendi ittifaklarından ve partilerinden sorumlu olduklarını dile getirdi.

İsim vermeden Yeniden Refah'a yüklenen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Türkiye 31 Mart'taki seçimlerde şehirlerini yönetecek belediye başkanlarını, meclis üyelerini, muhtarlarını seçecek. Cumhur İttifakı olarak bu seçimde de işbirliği yapıyoruz. AK Parti'nin belediyecilik konusundaki tecrübesini hiç kimseyle tartışmayız. Bayrağı devralan arkadaşımız emaneti halefine teslim edene kadar şehri için canla başla çalışacaktır. Malatya ve ilçelerimizin bir kısmında böyle bir değişim oldu. Bugün vazifeye talip kardeşlerimizin de aynı şekilde yanlarında olacağız. Ülkemizin pek çok il ve ilçesinde şöyle bir manzara ile karşı karşıya kaldık. Partimizin eski belediye başkanlarını, vekillerini aday göstererek, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Türkiye, özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Biz kendi ittifakımızdan, kendi partimizden mesulüz ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli imalarla gölgemizde yürümeye kalkanlara da müsaade etmeyiz. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir”

 

 

"Gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz" Erdoğan’dan isim vermeden Yeniden Refah’a gönderme

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.