Çiftçileri sevindiren ödeme! Bakanlık açıkladı: Bu hafta hesaplarda...

Her ay farklı kalemlerde yapılan tarımsal destekleme ödemeleri için heyecan dorukta! Mart ayı ile birlikte hesaplara yatırılacak ödemeler için araştırmalar hız kazandı. Tarım ve Orman Bakanlığı da güzel haberi verdi ve Mart ayının ilk gününde 9 milyar TL'lik desteğin hesaplara aktarıldığını açıkladı.

Çiftçileri sevindiren ödeme! Bakanlık açıkladı: Bu hafta hesaplarda...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şubat ayı içerisinde 4 farklı tarımsal destek ödemesi cuma günleri çiftçilerin hesaplarını tanımlanıyor. Mart ayı ile birlikte çiftçilerin hesaplarını tanımlanacak ödemelerle ilgili araştırmalarda hız kazandı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal destek ödemeleri için cuma gününe işaret ederken Mart ayının ilk gününde 9 milyar TL'lik destek ödemesi hesaplara tanımlandı. Diğer destek ödemeleri hakkında araştırmalar devam ederken bakanlıkta konu hakkındaki detayları paylaşıyor. İşte tüm detaylar…

8 MİLYAR TL ÖDEME YAPILACAK

Karar’da yer alan habere göre, Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen destek ödemeleri için Mart ayının ilk gününde 9 milyar TL tutarında mazot ve gübre desteği çiftçilerin hesabına tanımlandı. Mart ayında çiftçilerin hesaplarına tanımlanacak destek ödemeleri ile ilgili yapılan açıklama Bakanlığın resmi internet sitesinde yer alıyor. Bakanlık tarafından yapılan duyuruda yer alan ifadeler şu şekildedir:

"Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 TL'lik ödeme yapılacak. Mazot ve gübre desteği olarak tek kalemde gerçekleştirilecek 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 TL'lik destekleme ödemesi bugün itibariyle çiftçilerimizin hesaplarına aktarılacak. Çiftçilerimize, üreticilerimize hayırlı ve bereketli olsun" ifadeleri yer aldı.

MART AYI ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Mart ayının ilk gününün Cuma gününe denk gelmesi itibarıyla çiftçinin hesabına mazot ve gübre desteği ödemeleri tanımlandı. Bakanlık bünyesinde gerçekleştirilen destek ödemeleri cuma günleri hesapları tanımlanıyor. Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek ödemeler için detayları bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

 

Çiftçileri sevindiren ödeme! Bakanlık açıkladı: Bu hafta hesaplarda...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.