Doğar: Ahlaklı Belediyeciliği anlatmaya devam ediyoruz

Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Vedat Doğar, Süleymaniye Caddesi’nde ki esnafları ziyaret etti.

Doğar: Ahlaklı Belediyeciliği anlatmaya devam ediyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Haliliye ilçesinin önemli ticaret merkezlerinden biri olan Süleymaniye Caddesi'nde seçim çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Haliliye Belediye Başkan Adayı Ecz. Vedat Doğar, esnaflarla bir araya geldi.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vedat Doğar, esnafların sorunlarını dinleyip notlar alarak çözüm yaklaşan yerel seçimlerde desteklerini istedi. Caddenin altyapı, çevre ve elektrik sorunlarıyla birlikte yüksek su fiyatlarından kaynaklanan şikayetlerle karşılaşan Doğar, esnafların taleplerini dikkate alarak ilçeye hizmet için durmadan çalışacaklarını ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde Ahlaklı Belediyecilik anlayışını vurgulayan Vedat Doğar, "Yorulmadan, yılmadan, gayret ve azimle Ahlaklı Belediyecilik'i anlatmaya devam ediyoruz." dedi. Esnafların yerelde değişim isteğini ve sorunların köklü olarak çözülmesini ifade etmeleri üzerine Doğar, ilçenin gelişimi ve refahı için çalışma sözü verdi.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapılan ziyaretlerle Süleymaniye Caddesi'ndeki esnafların sorunlarını dinleyen Vedat Doğar, ilçenin geleceği için çözüm odaklı yaklaşımlarını sürdüreceğini belirtti.

Doğar: Ahlaklı Belediyeciliği anlatmaya devam ediyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.