Şanlıurfa’da TOKİ işbirliğiyle yapılacak konutlar için başvurular başlıyor! İşte detaylar

Viranşehir Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, sosyal medya hesabından özellikle kiracılar ve dar gelirli vatandaşlar için bir açıklama yaptı.

Şanlıurfa’da TOKİ işbirliğiyle yapılacak konutlar için başvurular başlıyor! İşte detaylar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Ekinci, ilçede dar gelirli aileler için 10 bin sosyal konut inşa edeceklerinin müjdesini verdi. 

Sosyal Belediyecilikle adından sıkça söz ettiren Viranşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile dar gelirli aileler için sosyal konut projesini hayata geçiriyor.

Viranşehir Belediyesi’nin dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için başlattığı sosyal konut projesinin başvuruları yarın başlıyor.

Müjdeyi sosyal medya hesabından duyuran Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “İlçe tarihinde bir ilke imza atarak, Belediyemiz ve TOKİ işbirliğiyle ekonomik fiyatlarla 10 bin Sosyal konut inşa ediyoruz. Depreme dayanıklı inşa edileceğimiz konutlar alanının % 50’si yeşil alan, 100 metrelik geniş ve ferah yolları olacak. Alt yapı ağı ve sosyal donatıları olacak. Sosyal konut projemiz için 8 Mart Cuma gününden itibaren başvuruları almaya başlayacağız. Başvurular, 8 Nisana kadar devam edecek. Hayata geçireceğimiz projemiz sayesinde ev sahibi olmayan vatandaşlarımız uygun fiyat ve uygun ödeme koşullarıyla konut sahibi olacaklar. Hazırlıklarımızı tamamladık, sizin için çalışıyoruz. Biz hazırız, Viranşehir hazır. Şehrimizin ihtiyaç duyduğu her alanda varız. Viranşehir’de hizmetlerin devamı için durmak yok yola devam. ” ifadelerine yer verdi.

Viranşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yapılacak 10 Bin Sosyal Konut projesi başvuruları 8- Mart 8 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Başvuruda bulunan vatandaşlar, proje başlangıcında % 10, geri kalanı da 120 ay vade ile ödeyecek. 

Vatandaşlar, Nüfus cüzdanı ve aile kayıt örneği ile eski belediye binasında başvuru yapabilecekler. 

Maddi durumu iyi olan ve mükerrer kişiler elendikten sonra noter huzurunda çekilecek kura ile hak sahipleri belirlenecek.

Şanlıurfa’da TOKİ işbirliğiyle yapılacak konutlar için başvurular başlıyor! İşte detaylar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.