Kaplan: Şanlıurfa’ya DEVA yönetimiyle yeni bir vizyon kazandıracağız

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında saha gezilerini sürdürüyor.

Kaplan: Şanlıurfa’ya DEVA yönetimiyle yeni bir vizyon kazandıracağız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 204’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan Adayı Hasan Kaplan, Haliliye İlçe Başkanı Hidayet Hülagü ve yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Daha sonra pazarcı esnafınıda ziyaret eden Hasan Kaplan, Haliliye İlçe Başkanı Hidayet Hülagü ve yönetim kurulu üyeleri burada esnafın sorunlarını dinleyerek, sorunları not aldılar.

Şanlıurfa’nın her kesimini ziyaret edeceklerini ve sorunları not alarak çözüm üreteceklerini belirten Kaplan, “Şanlıurfa’ya DEVA yönetimiyle yeni bir vizyon kazandıracaklarını ifade etti.

Kaplan, “Bugün Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastalarımızı ve yakınlarını ziyaret ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Şanlıurfa’nın sağlık alanında maalesef vatandaşlarımızın yeterli derecede sağlık hizmeti alamadıklarını gördük. İnşallah 31 Mart’a bu sorunları gerekli mercilere ileterek takipçisi olacağız. Yine gezilerimiz kapsamında Pazarcı esnaflarımızı da ziyaret ederek hem sorunlarını dinledik, hem de vatandaşlarımızın taleplerini aldık. 31 Mart’a kadar Şanlıurfa’mız da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

Kaplan: Şanlıurfa’ya DEVA yönetimiyle yeni bir vizyon kazandıracağız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.