Şanlıurfalı çiftçiler bu fırsat kaçmaz! Çiftçilere Ramazan kampanyası, Tarım Kredi'den rekor indirimler

Tarım Kredi Kooperatifleri, Ramazan ayı münasebetiyle Şanlıurfalı çiftçileri sevindirecek bir kampanyaya imza attı. Tüm kooperatif marketlerinde fiyatlar belirlenen tarihler arasında sabitlenecek, böylece çiftçiler tarımsal ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayabilecekler. İşte tüm detaylar…

Şanlıurfalı çiftçiler bu fırsat kaçmaz!  Çiftçilere Ramazan kampanyası, Tarım Kredi'den rekor indirimler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım Kredi Kooperatifleri, Ramazan ayında da Şanlıurfalı çiftçileri unutmayarak önemli bir kampanyaya imza attı.

Tarım Kredi, Türkiye genelinde 4000'den fazla kooperatif market satış noktasıyla kaliteli ve güvenilir ürünlere erişimi kolaylaştırıyor. Ramazan ayının sonuna kadar devam edecek olan kampanya, Şanlıurfa ve 81 ildeki çiftçilere önemli avantajlar sunuyor.

YEM FİYATLARINI DA İNDİRİM

Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan ayı boyunca çiftçinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanyaya imza attı. 5 Mart - 14 Nisan tarihleri arasında kooperatif market satış noktalarındaki tüm ürünlerde fiyatların sabit tutulacağı belirtildi.

Türkiye genelinde 2000'e yakın Tarım Kredi Kooperatifinde motorin, zirai ilaç ve tohumda kampanya süresince vade farkı uygulanmadan hasat sonu 31 Ağustos olmak üzere vadeli satış yapılacağı aktarıldı.

İNDİRİM YAPILACAK

Karma hayvan yemlerinde ise ton başına yüzde 5'lik bir indirim yapılacağı aktarıldı. İndirim ile birlikte oluşan fiyatların kampanya dönemi boyunca sabitleneceği bildirildi. Çiftçilere İndirimin yanı sıra yem satışlarında üreticilere vade farkı uygulamaksızın 4 ay vadeli satış sağlanacağı da ifade edildi.

Kimyevi gübrelerde ton başına yüzde 5'e varan indirim yapılacağı aktarılırken indirim ile birlikte oluşacak fiyatların kampanya süresi içerisinde herhangi bir zam ile karşı karşıya kalmayacağı da aktarıldı. Kampanya süresince piyasada daha düşük fiyat oluşması durumunda fiyatlar çiftçilerin lehine işleyecek şekilde yeniden düşürülecek.

 

Şanlıurfalı çiftçiler bu fırsat kaçmaz! Çiftçilere Ramazan kampanyası, Tarım Kredi'den rekor indirimler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.