Başkan Beyazgül: 31 Mart akşamı Şanlıurfa’nın bayramı olacak

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Beyazgül, Şeker ailesinin düzenlediği programa katıldı. Başkan Beyazgül, belediye başkanı olmanın yolu halktan geçer ve halka hizmetten geçer’’ dedi.

Başkan Beyazgül: 31 Mart akşamı Şanlıurfa’nın bayramı olacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destekler her gün çiğ gibi büyüyor. Şeker ailesi seçimlerde Başkan Beyazgül’e destek vereceklerini açıkladı.

Şair Nabi Dijital Sinema salonunda düzenlenen programda Şeker ailesinin bireyleri yoğun katılım sağladı. Başkan Beyazgül sloganlarıyla karşılanan Beyazgül, aile bireyleriyle buluştu. Şanlıurfa’da yapılan hizmetlerin önemine değinen Başkan Beyazgül’e aile bireyleri sevgi gösterisinde bulundu.

BAŞKAN BEYAZGÜL: MİLLETİN VARLIĞINA SAHİP ÇIKMA SEÇİMİDİR

Halkın dualarıyla şehre hizmet ettiklerini ve 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin milletin varlığına sahip çıkma seçimi olduğunu ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Bu şehir bizim, bu insanların umudu biziz. Bizim bu yaptıklarımızı dışarıdan gelenler hayranlıkla izliyor. Biz Allah’ın izniyle iyi niyetimizle insanların dualarını alırsak işlerimiz rast gidiyor. Bizde bu memleketin annelerinin babalarının duasını aldığımız zaman işimiz rast gidiyor. Biz eserlerle halkımızın önüne çıkıyoruz. Bizim kimseyle şahsıyla işimiz yok, seçime giderken insanların konuşması gereken hizmet olmalıdır. Bizim yaptıklarımız saymakla bitmez. Çevik Kuvvet, Piazza ve Abide kavşağından geçilemiyor. Açıksu Caddesi, Akçakale yolundan geçilemiyordu. Tüm yollarımızı yaparak vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Bu seçim de buna müsaade etmeyeceğiz. Milletin varlığına sahip çıkma seçimidir’’ dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL: HEP DİK DURDUK VE ŞEHRE HİZMET ETTİK

Büyükşehir Belediyesinde büyük tasarruf yaparak şehre hizmet ettiklerini belirten Başkan Beyazgül, ‘’İnsanın esas işi şehrine hizmet etmektir, yoksa kalabalıklar oluşturmak, güç gösterisi göstermek, arkasına adamlar alıp bir yerlere gitmek değildir. Bir adamsın halk seni seçmiş şehre hizmet edeceksin. Bu halka mütevazi olmayacaksın da kime olacaksın. Vatandaşlarımıza tepeden mi bakacağız. Vatandaşlarımıza karşı AK Kadrolar olarak her zaman mütevazi olduk. Nerde dik durup nerede eğileceğimizi çok iyi biliriz. Biz Allah’ın izniyle memleketin bir kuruşunu yedirmemede dik dururuz, sert dururuz. Burada şov yapıp kimseye gösterme ihtiyacımız yok. Bunun alı nerede yaptığımız hizmetlerdedir. Eğer biz dik durmasaydık bütün bunlar elden avuçtan çıkmıştı. Eğer biz dik durmasaydık bu parklar bahçeler elden avuçtan çıkmıştı. Eğer biz dik durmasaydık halk ekmek 3.5 lira olmazdı. Eğer dik durmasaydık belediye bahçelerimizdeki çay ücretleri 5 lira olmazdı. Bizim işimiz halkımız, bizim sevgimiz halkımız, bizim en büyük projemiz gönüllerde olmaktır diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL: BU SEÇİM ŞANLIURFA’NIN BAYRAMI OLSUN

Halkın sevgisiyle şehre hizmet ettiklerini ve 31 Mart akşamı halkın desteğiyle Şanlıurfa’nın bayramı olacağını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Seçimde çok büyük bir çoğunlukla, büyük bir oy oranıyla seçilelim ki bundan sonra insanların düşüncesinde şu olması lazım. Ben bu Şanlıurfa’ya belediye başkanı olmak istiyorsam, halkın gönlüne gireceğim, proje üreteceğim, hizmet yapacağım, halkımın ayağına gideceğim, mütevazi olacağım, halkın ihtiyaçlarını karşılayacağım, belediye başkanı olmanın yolu halktan geçer ve halka hizmetten geçer. Ben geleceğim bir yerde oturacağım, sonrada gelip buraya belediye başkanı olacağım, bu bitecek. Biz bu seçime güzel hazırlanalım. Büyük bir zaferle sonuçlandıralım. 31 Mart akşamı Şanlıurfa’mızın bayramı yapalım’’ dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ailesiyle birlikte destek veren Sedat Şeker ise ‘’2019 yerel seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımızın yanındayız ve AK Kadrolara destek vereceğiz. Zeynel Abidin Beyazgül Başkanımıza olan sevdamızdan dolayı biz buradayız’’ diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra seçim ofisinde vatandaşlarla buluştu. Tezahüratlarla karşılanan Başkan Beyazgül, kendisine destek vermeye gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Başkan Beyazgül, kentte yapılan çalışmaları aktardı. 

 

 

Başkan Beyazgül: 31 Mart akşamı Şanlıurfa’nın bayramı olacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.