Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da halka hitap ediyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da partisinin Abide Kavşağı’nda düzenlediği mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti. Erdoğan" 31 Mart akşamı bir gözümde Şanlıurfa'da olacak. Burayı da takip edeceğim. “ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da halka hitap ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitingine katılmak için Şanlıurfa'ya geldi.

Öğle saatlerinde uçakla GAP Havalimanı'na  gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, kalabalık bir grup karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, havaalanından yoğun güvenlik önlemleri arasında uzun araç konvoyu eşliğinde miting alanına hareket etti.

Çevredeki binalar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan pankartları ile donatıldı. Çevrede geniş güvenlik önlemlerinin alındığı program dakikalar sonra başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abide Kavşağı’nda Şanlıurfa Mitingi’nde halka hitap etti.

13.00- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Miting saati aynıdır, erteleme ve değişme yoktur. Meydandayız, herbir hemşehrimizi bu büyük buluşmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

14.14 - Şanlıurfa’lı hemşehrilerimiz yağan yağmur rahmetiyle beraber miting meydanını doldurdu. Şanlıurfa’mız ve Şanlıurfalı hemşehrilerimiz her zaman Reisinin yanında oldu olmaya devam ediyor. Yağmura rağmen alanı dolduran Şanlıurfalı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

14.30 - Şanlıurfa'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması öncesinde Abide Kavşağı'nda gerilimli anlar yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında kavga çıktı. Kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

https://www.gazeteipekyol.com/video-haber/15691488/cumhurbaskani-erdogan-mitingi-oncesi-kavga-polis-mudahale-etti

14.35 - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitingine katılmak için Şanlıurfa'ya geldi.

https://www.gazeteipekyol.com/haber/15691487/cumhurbaskani-erdogan-urfada

14.40 - Uçakla GAP Havalimanı'na  gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, kalabalık bir grup karşıladı.

14.44 - AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, miting alanında  halka hitap etti.

 

14.56 - Miting alanında halka hitap eden TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ,”Şanlıurfa yeni dönemde yeniden ak kadrolar ile yola devam etmeye kararlı ve hazır. Yağan yağmurun altında kardeşlerimiz ıslandılar ama vazgeçemediler. Şanlıurfalıları hiçbir kirli hesap da yolundan döndüremez.” dedi.

15.00 - Bozdağ, “İş başına gelen gökteki yıldızı vaat ediyor. Görev başına gelince mazeret uyduruyorlar. Ak kadroların mazereti yok. Biz Urfa’nın delisiyiz. Koltuk davası ile parti parti gezen değil, derdi Urfa olan kazanacak. Bizim tek derdimiz Urfa. Siz emaneti bilir hakkını verir korursunuz.”

15.05 - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Urfa 31 Marta hazır. Ne zaman bu şehre gelsek aşkı muhabbeti tadıyoruz. Urfa sadece Türkiye'ye değil İslam coğrafyasında bir mesaj veriyor cumhurbaşkanımızın yanında olarak. Urfa 31 martta hazır. Ben görüyorum. Her birinizi Allah’a emanet ediyorum.Urfa 31 Marta hazır. Ne zaman bu şehre gelsek aşkı muhabbeti tadıyoruz. Urfa sadece Türkiye'ye değil İslam coğrafyasında bir mesaj veriyor cumhurbaşkanımızın yanında olarak. Urfa 31 martta hazır. Ben görüyorum. Her birinizi Allah’a emanet ediyorum." dedi.

15.15 - AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala miting alanında halka hitap etti.

15.27 - Cumhurbaşkanı Erdoğan miting alanında halka hitap etti.

15.40 - Cumhurbaşkanı Erdoğan,”Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Çalışanıyla, emeklisiyle, esnafıyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle her kesimden insanımızın sıkıntılarını çözecek programa ve kararlılığa biz sahibiz. Hiç kimsenin Cumhur İttifakı'nın, AK Parti'nin, şahsımızın gölgesinde yürüyerek sırf bize seçim kaybettirmek için ortada dolaşmasına rıza gösteremeyiz."

 

15.43 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Alanda ne kadar kişi var? Rakamı aldım. Alanda şu anda 70 bin kişi var. Şanlıurfa’ya da bu yakışır. Dimdik ayaktayız. “

https://www.gazeteipekyol.com/haber/15691491/erdogan-mitinginde-kac-sanliurfali-katildi

15.45 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, “7 Nisan’ da hazır mısınız? Süper Kupa’yı Şanlıurfa'ya aldık burada bu maçı yapacağız. Şanlıurfa'nın şanına yakışır bu maç…”

15.49 - Cumhurbaşkanı Erdoğan,” 31 Mart akşamı bir gözümde Şanlıurfa'da olacak. Burayı da takip edeceğim. “

15-56- Ezan okunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına ara verdi.

https://www.gazeteipekyol.com/haber/15691492/cumhurbaskani-erdogan-sanliurfaya-yapilan-yatirimlari-acikladi

16.00 - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sık sık sloganlarla kesiliyor. Erdoğan, “Urfaray projesi bitti yatırım için hazırlıklara başladık.” dedi.

16.08 - Şanlıurfa'da yapılan çalışmalar ile ilgili sinevizyon gösterimi izletildi.

16.13 - Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı il başkanları, Şanlıurfa belediye başkan adaylarını sahneye davet etti.

16.20 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını tamamlamasının ardından miting alanından ayrıldı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'da halka hitap ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.