Aşiretlerden Mehmet Ekinci’ye destek

Yeniden Refah Partisi Eyübiye belediye başkan adayı Mehmet Ekinci'ye destekler giderek artıyor.

Aşiretlerden Mehmet Ekinci’ye destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katılımlar ve destekler hız kesmeden devam ederken son olarak Düveçet aşireti, Yeniden Refah Partisi Eyübiye belediye başkan adayı Mehmet Ekinci'ye katılım gösterdi.

Belediye meclis üyesi Samet Hüseyin Kaya'nın istişareleri ile toplantıya katılım gösterildiği belirtilen Düveçet Aşiretinin, yerel seçimler öncesi desteklerini Mehmet Ekinci'ye gösterecekleri bildirildi!

Yeniden Refah ailesinin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Ekinci, desteklerin birlik ve beraberlik adına çok önemli olduğunun altını çizdi. Verilen desteklerle Eyübiye ve Tüm Şanlıurfa'nın Refaha kavuşturulacağını belirten Ekinci ; "Bizler Hizmet kadrolarıyız, bizlerin bu yolculuğa çıkma sebebi hep ifade ettiğimiz gibi makam, şan, şöhret değil, sizlerin hasret kaldığı hizmet anlayışını sizlere sunmaktır. Biz Yeniden Refah partisi ile, yeni bir sayfa ile bu yola talip olduk ve inanıyorum ki sizin her akşam ki bu yoğun katılımınız Eyübiyemizin güzel ailelerinin, manevi dinamikleri olan ailelerinin her gün bir başkasının katılımı ile sayımız gittikçe artıyor ve inanıyorum ki Eyübiye ve Şanlıurfa'yı Yeniden Refaha kavuşturacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Aşiretlerden Mehmet Ekinci’ye destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.