Kitap Vakfı'ndan çağrı: Direniş zincirinin Şanlıurfa halkası olalım

İsrail’in Gazze’ye yönelik işgali ve soykırımı devam ederken, Şanlıurfa’dan İsrail’e tepkiler artarak devam ediyor. Şanlıurfa’da bulunan STK’lardan Kitap Vakfı, İsrail’e karşı verilen direnişin bir halkası olmak için bütün Şanlıurfalıları yarın saat 14.00’da Rabia Meydanı’nda yapılacak olan kıyama davet etti.

Kitap Vakfı'ndan çağrı: Direniş zincirinin Şanlıurfa halkası olalım

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Filistin’deki Gazze halkına yönelik saldırıları bugün 155. günüde. Binlerce masum insan ve çocuğun hayatını kaybettiği bu soykırıma Şanlıurfalılardan tepkiler artarak devam ediyor. 

Son olarak Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Kitap Vakfı, bütün Şanlıurfalıları İsrail’e karşı verilen direniş zincirinin bir halkası olmaya davet etti. 

Kitap Vakfı Başkanı Av. Mustafa Fuad Balıkçı, paylaştığı bir mesajla hep birlikte hakikati haykırmak için yarın Rabia Meydanı’nda kıyamda olacaklarını belirtti.

Balıkçı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Amacımız açık, sözümüz net: "İsrail'le Ticaret, Filistin'e İhanettir!" Hiçbir gerekçenin arkasına saklanmadan bu hakikati hep birlikte haykırmak için 10 Mart Pazar günü 30 şehir aynı anda kıyamdayız!  Direniş zincirinin Şanlıurfa halkası olarak yarın saat 14.00'te Rabia Meydanında buluşalım”.

Kitap Vakfı'ndan çağrı: Direniş zincirinin Şanlıurfa halkası olalım

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.