Minik eller büyük başarı: Okuma sevinci velilerle paylaşıldı

Akçakale Ahmet Yesevi İlkokulu 1-A sınıfı öğrencileri, eylül ayında başladıkları okuma-yazma yolculuğunu tamamlayarak okuma sevinçlerini velileriyle paylaştılar.

Minik eller büyük başarı: Okuma sevinci velilerle paylaşıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okuma bayramı programı Akçakale Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Programa Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale İlçe Jandarma Komutanı, Akçakale İlçe Emniyet Müdürü, Kültür Merkezi Müdürü ve kurum müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

Öğrenciler, okuma ve yazmanın önemini anlatan şiirler okuyup, oyunlar sergilediler. Ayrıca, yıl boyunca hazırladıkları el sanatları ve resimlerden oluşan bir sergi de açıldı.

Programda konuşan Akçakale Ahmet Yesevi ilköğretim okulu Müdürü Alihan Özkan, okuma ve yazmanın insan hayatındaki önemini vurguladı. Okul müdürü Özkan "Okuma ve yazmak, bireyin kendini geliştirmesinin ve topluma katkıda bulunmasının temel anahtarıdır. Bu nedenle, çocuklarımızın okuma sevgisi her şeyin ilk başlangıcıdır." dedi.

Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü de öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek, "Bugün burada, minik öğrencilerimizin okuma ve yazma yolculuğunda bir kilometre taşını daha geride bıraktık. Bu başarının en büyük payı, özveriyle çalışan öğretmenlerimize ve her zaman çocuklarının yanında olan velilerimize aittir." diye konuştu.

Program, öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

Minik eller büyük başarı: Okuma sevinci velilerle paylaşıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.