Bakan Şimşek’ten Başkan Beyazgül’e ziyaret

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti. Bakan Şimşek ziyaret anısına Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı.

Bakan Şimşek’ten Başkan Beyazgül’e ziyaret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Peygamberler şehri Şanlıurfa’da, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Başkan Zeynel Abidin Beyazgül tarafından karşılanan Bakan Şimşek, günün anısına şeref defterini imzaladı.

Bakan Mehmet Şimşek’in Belediye ziyaretine, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu,  AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Eyyüpoğlu, Mehmet Ali Cevheri, Cevahir Asuman Yazmacı, Emin Önen, Abdürrahim Dusak, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt da eşlik etti.

Toplantı salonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve yapılması planlanan yatırım ve projelerle ilgili Başkan Beyazgül’den brifing alan Bakan Şimşek’e kentte yapılacak olan projelerle ilgili de bir sunum yapıldı.

Bakan Şimşek’ten Başkan Beyazgül’e ziyaret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.