Üstelik sıfır faizli kredi fırsatı! Nissan'dan arabasız kimse kalmasın diye kampanya

Nissan Türkiye'nin Mart ayında sunduğu çekici fiyat indirimi ve sıfır faizli kredi fırsatları, otomobil severlerin ilgisini çekti. Ticari müşterilere özel olarak sunulan avantajlı kampanyalar da dikkat çekiyor. İşte kampanya detayları…

Üstelik sıfır faizli kredi fırsatı!  Nissan'dan arabasız kimse kalmasın diye kampanya

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nissan Türkiye’nin birbirinden cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran kampanyaları mart ayına damga vuruyor. Ticari statüye sahip müşterilere özel ayrıcalıklı kampanyalar ise dikkat çekiyor.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Erik Nissan Yetkili Satıcısı, müşterilere dikkat çeken kampanya detaylarını açıkladı.

NAKİT ALIM İNDİRİMİNE EK SIFIR FAİZ NİSSAN QASHQAİ’DE

Nissan Qashqai, C-SUV segmentinde öncü bir model olarak biliniyor. Mart ayı kampanyası kapsamında, farklı donanım seviyelerine göre nakit alım indirimi ve sıfır faiz imkanı sunuluyor. Benzinli Designpack Qashqai modellerinde 150 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz kredi imkanı veya 150 bin TL nakit alım indirimi fırsatı sunuluyor. Skypack ve Platinum Premium donanım seviyelerinde ise sadece 150 bin TL nakit alım indirimi uygulanıyor. 

Ayrıca, e-POWER teknolojisine sahip Qashqai modellerinde de nakit alım ve sıfır faiz fırsatları bulunuyor. Özellikle, 2024 model yılına sahip Skypack versiyonunda özel bir nakit alım ayrıcalığı tanınıyor.

Nissan Qashqai e-POWER’ın 2024 model yılına sahip Skypack versiyonunda ise bu aya özel 200 bin TL’lik nakit alım ayrıcalığı tanınıyor. 2023 model yılındaki Skypack Qashqai’lerde ise 200 bin TL nakit alım ayrıcalığına ek olarak 150 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz imkanı tanınıyor.

X-TRAİL’DE 250 BİN TL’LİK NAKİT ALIM İNDİRİMİ

2023 yılında otomotiv gazetecileri tarafından “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilen yeni Nissan X-Trail, mart kampanyası kapsamında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile dikkat çekiyor. Yılın otomobili yeni X-Trail’in benzersiz e-POWER teknolojisine sahip modellerinde 250 bin  TL ve benzinli X-Trail modellerinde ise 150 bin  TL fiyat desteği sunuluyor.

 

NİSSAN JUKE’TA 12 AY YÜZDE 0 FAİZ İMKANI

Nissan Juke ise B-SUV sınıfında dikkat çeken bir model olarak öne çıkıyor. Mart kampanyası kapsamında, Juke modelinde 120.000 TL fiyat desteği ve 120.000 TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.

TİCARİ MÜŞTERİLERE ÖZEL AYRICALIKLAR

Ayrıca ticari müşterilere yönelik özel kampanya ve kredi seçenekleri de mevcut. Qashqai ve X-Trail modellerinde belirtilen nakit alım desteği ile birlikte kullanılabilecek ticari kredi seçenekleri sunuluyor. Juke modelinde ise 120 bin TL nakit alım desteğine ek olarak ticari kredi seçenekleri bulunuyor.

Detaylı bilgi almak ve kampanyalardan faydalanmak için ERİK Nissan Yetkili Satıcısı ziyaret edilebilir. Ancak, Nissan Türkiye'nin özel kampanyaları Mart ayında geçerli olacak ve sınırlı süreliğine sunulacaktır.

 

 

 

 

Üstelik sıfır faizli kredi fırsatı! Nissan'dan arabasız kimse kalmasın diye kampanya

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.