Şanlıurfa Berlin'de tanıtıldı

5-7 Mart tarihleri arasında düzenlenen Berlin Turizm Fuarı'nda Şanlıurfa'nın da yer aldığı bölgenin uluslararası destinasyonlar arasında tanıtımı yapıldı. Hacı Birsen de emeği geçenlere teşekkür etti.

Şanlıurfa Berlin'de tanıtıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5-7 Mart tarihleri arasında Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı'nda Şanlıurfa'nın da yer aldığı bölge, uluslararası destinasyonlar arasında tanıtıldı.

Fuar'a Mesopotamia Travel markası ile GAP İdaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İpekyol Kalkınma Ajansı ve Dicle Kalkınma Ajansı katıldı. Fuar kapsamında bölgenin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri tanıtıldı. 

Şanlıurfa Turizm Profesyonelleri Derneği Başkanı Hacı Birsen, fuarın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti. Birsen, " 5-7 mart 2024 tarihleri arasında Almanyanın berlin şehrinde düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarına Mesopotamia Travel markası ile Gap İdaresi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İpekyol Kalkınma Ajansı ve Dicle kalkınma ajansı katılmıştır. Bölgemizin uluslararası destinasyonlar içerisinde tanıtımı yapılmıştır. Bu organizasyonda emeği geçen tüm kurumlara teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Şanlıurfa Berlin'de tanıtıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.