Mehmet Ekinci 'den trafikte kalan sürücülere iftariyelik

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları üyeleri Ramazan ayının bereketini ilk iftarda vatandaş ile paylaştı.

Mehmet Ekinci 'den trafikte kalan sürücülere iftariyelik

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci’nin girişimleriyle Eyyübiye ilçesinde trafiğin yoğun bulunduğu bölgelerde gençlik kolları aracılığıyla iftarlık kumanyalar dağıtıldı. 

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vedat Uslu ve yönetimi Eyyübiye bölgesinde iftara yetişemeyen trafikte kalan vatandaşlara oruç açabilmeleri için iftariyelik paket dağıttı. 

Saha çalışmaları ile dikkatleri üzerlerine çeken Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları yönetimi Ramazan ayının ilk gününde Eyyübiye'nin birçok farklı noktasında iftara 15 dakika kala başlayıp iftardan 15 dakika sonraya kadar, arabalarıyla trafikte kalmış, otobüs duraklarında kalmış ve iftar saatine yolda yakalanan vatandaşlara iftariyelik dağıtımı yaptı. 

Paylaşmanın ve bir arada olmanın simgesi olan Ramazan ayında trafiğe takılanların yanısıra Yeniden Refah Partisi Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları vardı. Sürücü ve yolculara kumanya dağıtan gençler ve 

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci vatandaşların hayır duasını aldı. 

Mehmet Ekinci 'den trafikte kalan sürücülere iftariyelik

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.