DEVA Partisi adayı Kaplan ŞUTB’yi ziyaret etti

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve İl Başkanı Mustafa Işık, seçim çalışmaları kapsamında ŞUTB’yi ziyaret etti.

DEVA Partisi adayı Kaplan ŞUTB’yi ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve İl Başkanı Mustafa Işık, Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) Başkanı Mehmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek, çeşitli istişarelerde bulundu.

Şanlıurfa’nın tarım, turizm, kültür şehrinin yanı sıra bir ticaret merkezi olduğunu belirten DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Şanlıurfa’yı daha da ileriye taşıyarak ticaret şehri sıralamasında üst seviyeye çıkarmak için yerel yönetimlerin de ortak akılla ŞUTB’ye destek vermesi gerektiğini vurguladı.

Yaklaşık bir saat süren istişare ve ziyarette, ŞUTB Başkanı Mehmet Kaya ile Şanlıurfa’nın ticaret hacmi nasıl yükseltilebilir gibi birçok konuda fikir alışverişinde bulunan Kaplan, her zaman ticaret yapan vatandaşların yanında olacaklarını belirtti.

ŞUTB Başkanı Mehmet Kaya ise bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan ve İl Başkanı Mustafa Işık’a teşekkür etti.

İYİ PARTİLİLER ZİYARET ETTİ

Daha sonra DEVA Partisi seçim ofisine geçen DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan’ı İYİ Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Ali Eroğlu ve meclis üyeleri ziyaret ederek demokrasi yarışında başarılar diledi.

DEVA Partisi adayı Kaplan ŞUTB’yi ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.