Şanlıurfa Eğitim Değerlendirme Toplantısı yapıldı! Bozdağ'dan Şanlıurfa'ya vakıf üniversitesi sözü

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, "Şanlıurfa Eğitim Değerlendirme Toplantısı"nda, kente ikinci bir üniversite kazandırma hazırlıklarının içinde olduklarını belirterek, "Belki Şanlıurfa'ya bir vakıf üniversitesi kazandırma imkanımız olursa, Şanlıurfa'nın insanları Kıbrıs'a gidip, başka yerlere gidip onca masraf yapacağına, masrafı da aşağı düşer." dedi.

Şanlıurfa Eğitim Değerlendirme Toplantısı yapıldı!  Bozdağ'dan Şanlıurfa'ya vakıf üniversitesi sözü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda ‘Şanlıurfa Eğitim Değerlendirme Toplantısı’  yapıldı.

Onikiler Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya, Bozdağ'ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, okul müdürleri ve ilgililer katıldı.

BOZDAĞ:İMKANIMIZ VARSA VERECEĞİZ, YOKSA İMKAN BULACAĞIZ İMKAN ÜRETECEĞİZ

Bozdağ, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle birlikte üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kitap desteği sağlayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

"İnşallah yeni dönemde Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere ilçe belediyelerimizle hep beraber, el ele vermek suretiyle üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimizin sınava hazırlık kitaplarında, LGS'ye hazırlanan çocuklar için de LGS hazırlığında yardımcı olacak kitaplar konusunda belediyeler büyük bir destek ortaya koyacaklardır. Biz de bu desteğin takipçisi olacağız. Okul müdürlerimiz de bizim takipçimiz olsunlar. Bir şey sıkıntı olduğunda, giderilmediğinde bizim haberimiz olsun, biz gerekeni yaparız ve bu konudaki taahhütleri hayata geçirme konusunda kararlıyız. Eğitime destek konusunda kimsenin mazeret üretmeye hakkı yok. İmkanımız varsa vereceğiz, yoksa imkan bulacağız imkan üreteceğiz. O desteği mutlaka yerine getirmemiz gerekiyor. Yeni dönemde bu çalışmalarımızı daha ileri bir noktaya beraber taşıyacağız."


ŞANLIURFA'YA İKİNCİ ÜNİVERSİTE MÜJDESİ

Bozdağ ayrıca, Şanlıurfa'ya ikinci bir üniversite kazandırma hazırlıkları içinde olduklarını belirterek, "Belki bir teknik üniversite olma durumu olabilir. Öte yandan Şanlıurfa'da görüyoruz ki Kıbrıs'a ve başta ülkelerde kendi parasıyla üniversite okuyan çok evladımız var. Türkiye'nin değişik illerindeki vakıf üniversitelerinde de okuyan çok evladı var. Şanlıurfa'nın da imkanı olan kıymetli insanları var. Onlarla da görüşmelerimiz olacak. Belki Şanlıurfa'ya bir vakıf üniversitesi kazandırma imkanımız olursa, Şanlıurfa'nın insanları Kıbrıs'a gidip, başka yerlere gidip onca masraf yapacağına, masrafı da aşağı düşer." şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Eğitim Değerlendirme Toplantısı yapıldı! Bozdağ'dan Şanlıurfa'ya vakıf üniversitesi sözü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.