Şanlıurfa’da kıran kırana yarış! İşte Beyazgül ve Gülpınar arasındaki son seçim anketi

Yerel seçimlere sayılı günler kala MAK Danışmanlık tarafından yapılan anket, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışındaki son durumu gözler önüne serdi. AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve YRP adayı Mehmet Kasım Gülpınar arasında çekişmeli bir yarış var. İşte dikkat çeken anketin sonuçları…

Şanlıurfa’da kıran kırana yarış! İşte Beyazgül ve Gülpınar arasındaki son seçim anketi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine günler kala, Şanlıurfa'da büyük bir heyecan yaşanıyor. 

MAK Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen ankete göre, 23 Şubat ile 6 Mart tarihleri arasında 2 bin 420 vatandaşın katılımıyla yapılan anketin sonuçları dikkat çekici. 

KIRAN KIRANA YARIŞ VAR

Özellikle dikkat çeken nokta ise AK Parti ve Yeniden Refah Partisi (YRP) adaylarının oy oranları. YRP adayı Mehmet Kasım Gülpınar 29'luk oy oranıyla dikkat çekerken, AK Parti adayı Zeynel Abidin Beyazgül ise yüzde 32'lik bir oranla seçimi önde götürüyor. Bu sonuçlar, seçimin büyük ihtimalle bu iki aday arasında geçeceğini gösteriyor.

ANKETİN SONUÇLARI

Diğer partilerin adaylarının ise oy oranları şu şekilde sıralanıyor: DEM Parti - Celalattin Erkmen/ Gülşen Özer yüzde 24, CHP - Mustafa Koyuncu yüzde 5, İYİ Parti - Sinan Çelik yüzde 2, DEVA Partisi - Hasan Kaplan yüzde 1, Saadet Partisi - Resul Bebe yüzde 1 ve Zafer Partisi - Suphi Kaya yüzde 1 kararsız/ cevap yok - yüzde 4.

ADAYLARIN PERFORMANSLARI VE SEÇİM STRATEJİLERİ DE BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Şanlıurfa'da gerçekleşecek olan seçimlerin sonucu merakla beklenirken, adayların son dönemdeki performansları ve seçim stratejileri de büyük önem taşıyor. Seçim tarihinin yaklaşmasıyla birlikte adaylar, vatandaşların desteğini kazanmak adına yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

Şanlıurfa’da kıran kırana yarış! İşte Beyazgül ve Gülpınar arasındaki son seçim anketi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.