Salih Ekinci: Hakları hiçbir şekilde ödenmez

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kutsal bir görev yürüten sağlık çalışanlarımızın hakkı hiçbir şekilde ödenmez” ifadelerini kullandı.

Salih Ekinci: Hakları hiçbir şekilde ödenmez

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

“İnsanlık adına ter döken, emek harcayan yeri geldiğinde hayatını ortaya koyan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, her birini tüm kalbi duygularımla kucaklıyorum” diyen Salih Ekinci, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yapılan her meslek zordur ve zorlukları vardır. Ama insan canı ve sağlığı ise devreye girdiğinde burada verilen emek daha anlamlı ve kutsaldır. Vatandaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı yaşam sürmesi için mücadele eden, gecelerini gündüzlerine katarak büyük özveri ve fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarımız hepimiz için her zaman kıymetlidir. Sağlık çalışanlarımızın fedakâr ve kahramanca verdiği insanı yaşatma mücadelesi geçmişte ve günümüzde hiç değişmedi, gelecekte de değişmeyecektir. Kutsal bir görev yürüten sağlık çalışanlarımızın hakkı hiçbir şekilde ödenmez. Bu vesileyle bu kutsal mesleği ifa ederken hayatını kaybeden tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İnsanı yaşatmayı ve sağlıklı bir hayat sürmemizi gaye edinen başta Viranşehir ve Şanlıurfa’da görev yapan sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm doktorlarımızın, hemşirelerimizin, Eczacılarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum”. 

Muhabir: Mine KÖSELER

Salih Ekinci: Hakları hiçbir şekilde ödenmez

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.