Kaplan esnafla buluştu

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan seçim çalışmaları kapsamında Kapaklı Pasajı ve Yıldız Meydanı esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı.

Kaplan esnafla buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Kapaklı Pasajı ve Yıldız Meydanı esnaflarını ziyaret ederek hem sorunları dinledi, hem de vatandaşlarla hasbıhal etti.

Kapaklı Pasajı ve yıldız Meydanı esnaflarını ziyaret ederek esnaflarının sorunlarını dinleyen Deva Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, büyük ekonomik kriz yaşayan esnaflarımıza yerel yönetimler olarak her türlü imkân ve kaynakları seferber ederek, onlara destek vereceğiz” dedi.

Kaplan; “ Bu gün Kapaklı Pasajı ve yıldız Meydanı esnaflarını ziyaret ederek, vatandaşlarımızla hem kucaklaştık, hem de hasbıhal ettik. Vatandaşlarımızın yaşadığı Ekonomik krizin boyutunu sahada çok iyi görebiliyoruz. Esnafımız maalesef sisteme ve ekonomik krize yenik düşmüş bir durumda. Esnafımızı canlandıracak, onları bu krizden kurtaracak tek oluşum DEVA Partisidir. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ve Partimizin ekonomik istikrar paketi hazırdır. Ülkemizde ki Ekonomik krizin DEVA’sı ve Tedavisi DEVA yönetimleridir. Halkımız bize güvensin. 31 Mart’ta İnşallah halkımızın teveccühü ile DEVA ile değişim ve dönüşüm süreci başlayacaktır. Yeter ki inanalım, güvenelim” dedi.

Kaplan esnafla buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.