Sel felaketinin yıldönümünde Vali Şıldak aileleri ziyaret etti: "Acınızı paylaşıyoruz"

Geçen yıl 14-15 Mart tarihlerinde Şanlıurfa'yı vuran ve 17 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sel felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti. Bu acı olayın yıldönümünde Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sel felaketinde yakınlarını kaybeden Sabuncu ve Bayaslan ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Sel felaketinin yıldönümünde Vali Şıldak aileleri ziyaret etti: "Acınızı paylaşıyoruz"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen yıl 14-15 Mart tarihlerinde Şanlıurfa'yı vuran ve 17 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sel felaketinin üzerinden tam bir yıl geçti.

 Bu acı olayın yıldönümünde Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sel felaketinde yakınlarını kaybeden Sabuncu ve Bayaslan ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Vali Şıldak, yaptığı ziyaretlerde ailelere taziyelerini ileterek, "2023 yılında meydana gelen sel afetinde yakınlarını kaybeden Sabuncu ve Bayaslan Ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaştık. Hepimizi derinden üzen bu afette kaybettiğimiz bütün insanlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Şanlıurfa'da 14-15 Mart 2023 tarihlerinde yaşanan sel felaketi, kentte büyük yıkıma neden olmuştu. Sel felaketinde 17 kişi hayatını kaybetmiş, çok sayıda ev ve iş yeri de hasar görmüştü.

Sel felaketinin yıldönümünde Vali Şıldak aileleri ziyaret etti: "Acınızı paylaşıyoruz"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.