Yeniden Refah'tan Beyazgül'e tepki

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 50 kişilik Yeniden Refah Partili'nin AK Parti'ye geçtiğini iddia etmesine tepki gösterdi. .

Yeniden Refah'tan Beyazgül'e tepki

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 50 kişilik Yeniden Refah Partili'nin AK Parti'ye geçtiğini iddia etmesine tepki gösterdi.

Yetimoğlu'nun açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Zeynel Abidin Beyazgül'ün yapmış olduğu paylaşım da 50 kişilik aktif görevde olan Yeniden Refah partili arkadaşların kendi partisine geçtiğini iddia etmektedir.

1. Seçim kurulunda kurucular listemiz mevcuttur. Ordan alıp etrafında olanların kurucu olmadığını açık bir şekilde görecektir.

2. Yanın da duran arkadaşların geçmişte kısa süreliğine partimiz de görev yapmış oldukları daha sonrasında herhangi bir aktif görevde bulunmadıklarını bilmelerini isteriz.

3. İki, üç kişiyi yanına alıp 50 kişi olarak telaffuz etmesi ayrıca siyasi nezaketsizliktir.

Şanlıurfalı hemşehrilerimizin bilmesini isteriz ki seçimi kaybetme korkusu içersin de olan Zeynel Abidin Beyazgül'ün bilerek kamuoyuna yanlış ve yanıltıcı bilgi vererek talihsiz açıklaması siyasi nezaketsizlik içinde olduğunu göstermektedir. 

Ne yaparlarsa yapsınlar Şanlıurfa'da Yeniden Refah ve Mehmet Kasım Gülpınar rüzgarı esmeye devam edecektir. Kendilerine en büyük cevabı 31 Mart'ta Şanlıurfalı hemşehrilerimiz en güzel şekilde verecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”.

Yeniden Refah'tan Beyazgül'e tepki

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.