Yeniden Refah, AK Parti’den ne istedi?

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanvekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Doğan Aydal, yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Aydal, AK Parti ile gerçekleştirdikleri görüşmelerin detaylarını paylaşarak, "İki büyükşehir istedik, Kocaeli ve Sakarya. İki il de talep ettik, Kütahya ve Bilecik" dedi.

Yeniden Refah, AK Parti’den ne istedi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan vekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, katıldığı bir televizyon programında yerel seçimlere ilişkin partisinin çalışmalarını anlattı. 

'100'E YAKIN İLÇE İSTEDİLER' İDDİASINA YANIT

Haberler.com’da yer alan habere göre, Aydal AK Parti ve Yeniden Refah Partisi arasındaki heyetlerin sürdürdüğü ancak sonuca varamadığı yerel seçimlerdeki işbirliği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. AK Parti Grup Başkanvekili Efkan Ala'nın "Yeniden Refah Partisi 100'e yakın ilçe istedi" iddiasına cevap verdi.

"35 İLÇE İSTEDİK"

Aydal, AK Parti'nin MHP'ye bıraktığı belediyeleri hatırlatarak, Yeniden Refah'ın da oy oranı doğrultusunda talepleri olduğunu söyledi ve "İki büyükşehir isteriz, Kocaeli ve Sakarya dedik. İki de il istedik, Kütahya ve Bilecik" dedi.

"BİZ OLMADAN 76 İLÇEYİ KAZANAMAZ"

AK Parti'nin, Yeniden Refah Partisi olmadan 76 ilçeyi kazanamayacağını, bunlardan da 35'ini istediklerini anlatan Aydal, AK Parti'den Ali İhsan Yavuz'un da görüşmeleri not ettiğini ancak ikinci toplantıda işlerin değiştiğini söyledi. Aydal, ikinci toplantıdan itibaren AK Parti heyetinin kendilerine 'Biz size belediye meclis üyelikleri verelim' teklifiyle geldiğini açıkladı.

 

 

Yeniden Refah, AK Parti’den ne istedi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.