Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji Şanlıurfa'yı bir kez daha uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre, Şanlıurfa ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bazı illerinde bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış bekleniyor.

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji Şanlıurfa'yı bir kez daha uyardı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Şanlıurfa’yı bir kere daha uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden sonra beklenen yağışların yarın Şanlıurfa'nın doğusu ile Diyarbakır, Batman ve Mardin illeri ile Siirt ve Şırnak’ın batısında kuvvetli sağanak, Hakkari ve Bitlis çevreleri ile Muş'un güney, Van'ın güney ve batı, Siirt ve Şırnak'ın doğusunda kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yükseklerinde yoğun kar yağışı olacağını bildirdi.

Yetkililer, kuvvetli yağışların sebep olabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve kar yağışı beklenen yerlerde tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

 Müdürlükten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Güneydoğu Kesimlerde Kuvvetli Yağışlara Dikkat! Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin güneydoğu bölgelerinde bu gece saatlerinden sonra beklenen yağışların, yarın (Pazartesi) Şanlıurfa'nın doğusu, Diyarbakır, Batman ve Mardin illeri ile Siirt ve Şırnak'ın batısında kuvvetli sağanak, Hakkari ve Bitlis çevreleri ile Muş'un güney, Van'ın güney ve batı, Siirt ve Şırnak'ın doğusunda kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yükseklerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Salı (19.03.2024) günü sabah saatlerinde bölgenin batısında, gece saatlerinde ise doğusunda etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, kar yağışı beklenen yerlerde tipi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”.

Dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji Şanlıurfa'yı bir kez daha uyardı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.