'Ayar-2' operasyonu! 88 kilogram kaçak külçe altın yakalandı...

Altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda bir aracın içine saklanmış 88 kilogram kaçak külçe altının ele geçirildiğini açıkladı. Altınların piyasa değerinin 215 milyon TL olduğu açıklandı.

'Ayar-2' operasyonu! 88 kilogram kaçak külçe altın yakalandı...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van'da altın kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda bir aracın içine saklanmış 88 kilogram kaçak külçe altının ele geçirildiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: 

“Van’da Altın Kaçakçılığına yönelik düzenlenen “AYAR-2” operasyonunda bir aracın içerisinde yapılan aramada 8️8️ Kg yabancı menşeli kaçak külçe altın ele geçirildi. Operasyon sonucu piyasa değeri yaklaşık 2️1️5️ milyon TL olan kaçak külçe altınlara el konuldu. Kaçakçıların ve sahteciliğe bulaşanların enselerindeyiz. Milletimizin destek ve dualarıyla onlara da göz açtırmayacağız.

 Van Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Van İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonda Edremit ilçesinde bir aracın içerisinde yapılan aramada zula yapılarak gizlenmiş halde; Her biri 1 kg ağırlığında olan 24 AYAR 8️8️ kaçak altın ele geçirildi.

Operasyonda 1️ şüpheli yakalandı. Van Cumhuriyet Başsavcılığımızı, Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle”.

'Ayar-2' operasyonu! 88 kilogram kaçak külçe altın yakalandı...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.