Kasım Gülpınar'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Yeniden Refah Partisi'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Kasım Gülpınar'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülpınar mesajında, "Çanakkale Zaferi, milletimizin tarih sahnesindeki en şanlı zaferlerinden biri olarak, bugün de bizlere ilham kaynağı olmaya devam etmektedir. Bu eşsiz zaferin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Gülpınar, Çanakkale ruhunun, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığını ve birlik beraberlik içinde neler başarabileceğinin en güçlü kanıtı olduğunu vurguladı.

Yeniden Refah Partisi olarak, bu anlamlı günün idrakinde, tüm Şanlıurfa halkını ve gençlerimizi, milli değerlerimizi koruma ve gelecek nesillere aktarma konusunda daha fazla sorumluluk almaya davet ediyoruz.

Gülpınar, "Çanakkale Zaferi'nin bize öğrettiği en önemli derslerden biri, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk olmadığıdır. Bu dersi gelecek nesillere aktarmak ve onları bu bilinçle yetiştirmek hepimizin görevidir" dedi.

Kasım Gülpınar'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.