Gülpınar ve Ekinci kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

YRP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci kırsal mahalleleri ziyaret etti. Gittikleri her mahallede büyük ilgi gören Mehmet Kasım Gülpınar ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla özel olarak ilgilendi.

Gülpınar ve Ekinci kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart’ta düzenlenecek mahalli idareler seçimlerine yönelik saha çalışmalarına ara vermeden devam eden Yeniden Refah Partisi ( YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve YRP Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci,  Eyyübiye ilçesinin kırsal mahallelerinden Kubacık Mahallesi sakinlerine misafir oldu.  Eyyübiye’nin kırsal mahallelerinden Kubacık Mahallesi sakinleriyle  bir araya gelen Mehmet Kasım Gülpınar ve Mehmet Ekinci, vatandaşlarla hasbihal etti.  Daha sonra Melle Halaf kubacığın evindeki toplantıya katılan Gülpınar ve Ekinci Eyyübiye ve Şanlıurfa ile ilgili yapacakları projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

Programlarına devam eden Gülpınar ve Ekinci’nin bir sonraki durağı ise Yolbaşı Mahallesi oldu. Şafak Acar ve Hüseyin el Ubadi’nin hanelerine konuk olan Gülpınar ve Ekinci Bini İcil Aşireti mensuplarıyla bir araya gelerek sohbet etti. 

“DEĞİŞİM İSTİYORUZ”

Yeniden Refah Partisi ( YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar ve Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci'nin ziyaret ettiği Kubacık Mahallesi sakinleri, Şanlıurfa’nın dürüst siyasetçisi ilerideki büyükşehir başkanımız Mehmet Kasım Gülpınar ve  Eyyübiye Belediyesi Eski Başkanı ve aynı zamanda kurucu başkanımız  olan Mehmet Ekinci,

bugün  ziyaretimize geldi. Hoş geldi, şeref verdi. Onlara inancımız tam. Her iki ismide belediye başkanı yapacağız dediler.

 

Gülpınar ve Ekinci kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.