DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan Urfa'da iktidara yüklendi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan belediye başkan adayları ile birlikte Şanlıurfa'yı otobüsle gezerek halkı selamladı, iktidara sarı kart gösterdi. Babacan,"Biz DEVA Partisi olarak tamamen tertemiz bir kampanya yürütüyoruz" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan Urfa'da iktidara yüklendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Şanlıurfa’ya geldi.

DEVA Partisi Genel Başkanı  Ali Babacan belediye başkan adayları ile birlikte Şanlıurfa'yı otobüsle gezerek halkı selamladı, iktidara sarı kart gösterdi.

 Babacan daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Açıklamaya, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Kaplan,İl Başkanı Mustafa Işık, Teşkilat işleri Başkanı Kavas Deveci, DEVA Partisi ilçe belediye başkan adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

BABACAN: ŞANLIURFALI ÇİFTÇİLERİMİZİN SIKINTILARINI HEPİMİZ BİLİYORUZ

Açıklamalarda bulunan Babacan, Şanlıurfa'nın tarım, tarih ve kültür açısından zengin bir şehir olduğunu ancak çiftçilerin yaşadığı sıkıntıları bildiklerini dile getirerek,  “Şanlıurfa bir tarım şehri, bir tarih şehri, bir kültür kenti ama çiftçilerimizin sıkıntılarını hepimiz biliyoruz. Maliyetler artıyor. Çiftçiler artan maliyetler altında eziliyor. Bu gıda enflasyonunu da tetikliyor. 11 yıl boyunca devletin bütçesini hazırlayan ekipte yer aldım. Şu an çok büyük bir israf var.” dedi.

“AHLAK KURALLARI ÇEVRESİNDE BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ”

Babacan, ahlak kuralları çerçevesinde belediyecilik yapacaklarını ve seçim beyannamelerinin 2 yıl önce hazırlandığını ifade ederek şunları kaydetti:

“Biz DEVA Partisi olarak tamamen tertemiz bir kampanya yürütüyoruz. İktidar tarafından harcanan paranın tamamı milletten çıkıyor. Milletimiz kalbinin sesini dinlesin, gönlünü kimden yanaysa ona oy versin. Ahlak kuralları çevresinde belediyeciliği yapacağız. Bizim seçim beyannamemiz 2 sene önce belli oldu. Birileri seçime kısa bir süre kala seçim beyannamesi hazırlıyorsa demek ki onlar yetirince hazır değil. çünkü pek çoğunun belediye denilince aklına gelen kelime rant, pek çoğu belediyecilik deyince gözlerinde dolar, Euro işaretleri oluşuyor. Biz belediyecilik denilince hizmet anlıyoruz” 

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan Urfa'da iktidara yüklendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.