Mehmet Ekinci her akşam vatandaşla iftarda

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci, Ruha Mahallesinde ikamet eden Balıkçı ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Mehmet Ekinci her akşam vatandaşla iftarda

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Hanım ile birlikte ramazan ayı nedeniyle her akşam bir ailenin iftar sofrasına konuk oluyor ve vatandaşın sorunlarını yerinde dinleme fırsatı buluyor. 

Aynı zamanda projelerini de anlatan Ekinci, samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinin insanlara ulaşma noktasında daha verimli olduğunu düşünüyor. Başkan Adayı Mehmet Ekinci ile orucunu açan hane halkı ise alışılmadık bu durum için, siyasilerin ‘Halkın içinde olmasını özlemişiz’ yorumunu yapıyor.

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı iftar buluşmasında Balıkçı ailesini yalnız bırakmayan Ekinci , “Bizlere sofralarını açan Balıkçı ailesine misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı paylaşma ve dayanışma ile güzel. Ramazan bereketi sofralarınızdan eksik olmasın. Hepimize hayırlı ramazanlar” dedi. 

Mehmet Ekinci her akşam vatandaşla iftarda

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.