STK'larla medya arasında güçlü bir köprü: İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği programlar kamuoyunda yankı buluyor

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) işbirliğinde 7 bölgede 7 ilde düzenlenen ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programları ile sivil toplum kuruluşları projelerini daha etkin şekilde medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaşıyor.

STK'larla medya arasında güçlü bir köprü: İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği programlar kamuoyunda yankı buluyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün destekleri ile Karadeniz Haber Ajansı Derneği ve Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) iş birliğinde düzenlenen “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” programı, Trabzon, Aydın, Balıkesir, Erzincan, Gaziantep, Osmaniye ve Ankara’da düzenlendi.

Sivil toplum kuruluşları ile medyanın iletişiminin güçlendirilmesini amaçlayan ‘Sivil Toplum Medya Buluşmaları’ programlarında alanında uzman sivil toplum kuruluşu yöneticileri, akademisyen, hukukçu ve gazeteciler “Sivil Toplum Örgütlerinin Dijital Kapasitesinin Geliştirilmesi”, “Sivil Toplum Kuruluşları Etkin Sosyal Medya Kullanımı”,  “Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi” ve “İnternet Ortamında Kişisel Verilerin Korunması ve Telif” konularında sunumlar gerçekleştirdi. Proje ile sivil toplum kuruluşları projelerini daha etkin şekilde medya aracılığı ile kamuoyu ile paylaşıyor.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün sivil toplum kuruluşlarını destekleyerek önemli projelerin hayata geçmesini sağladığını vurguladı. Dr. Basa, “Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü, Türkiye’de STK’ların karar alma mekanizmalarına aktif katılımı, kurumsal yapılarının gelişimi, kamu-STK işbirliğinin geliştirilmesi, sosyal kültürel hayatta sivil toplum rolünün artırılması ve verdiği mali proje destekleri ile sivil toplum kuruluşlarımızın güçlenmesine büyük bir katkı vermektedir. Bu minvalde gerçekleştirdiğimiz “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” projesi ile STK’ların bu misyonuna katkı sunmaya çalıştık. Projeyi gerçekleştirdiğimiz illerde STK’larımız medya ile daha güçlü bir iletişim kuruyor, projelerini kamuoyuna daha etkin bir şekilde anlatıyor” dedi.

Dr. Basa açıklamasını Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederek tamamladı.

STK'larla medya arasında güçlü bir köprü: İçişleri Bakanlığı'nın desteklediği programlar kamuoyunda yankı buluyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.